Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG: Επίσημη άδεια για θυγατρική στην Κύπρο

Επίσημη άδεια από την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου για την ίδρυση και λειτουργία της Eurobank EFG Cyprus έλαβε η Eurobank, ενώ εξασφάλισε και άδεια για ίδρυση γραφείου αντιπροσωπείας στη Μόσχα.

EFG: Επίσημη άδεια για θυγατρική στην Κύπρο
Την επίσημη άδεια από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου για την ίδρυση και λειτουργία θυγατρικής τραπεζικής εταιρίας στην Κύπρο με την επωνυμία Εurobank EFG Cyprus Ltd. ανακοίνωσε ότι έλαβε ο όμιλος Eurobank EFG.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα αυτή εταιρία θα αποτελέσει τη βάση της ανάπτυξης του φιλόδοξου επιχειρηματικού σχεδίου του ομίλου στην Κύπρο. Στο πλαίσιο αυτό οι εργασίες του υφιστάμενου υποκαταστήματος στη Λευκωσία έχουν ήδη μεταφερθεί στη νέα θυγατρική τράπεζα του ομίλου. 

Επιπλέον, από την εταιρία επισημαίνεται ότι εξασφάλισε την επίσημη άδεια από την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας για την ίδρυση και λειτουργία γραφείου αντιπροσωπείας στη Μόσχα.

Επικεφαλής του γραφείου ανέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Γρηγορίου, τραπεζικό στέλεχος με πολυετή εμπειρία στη ρωσική τραπεζική αγορά.

Στόχοι του γραφείου αντιπροσωπείας στη Μόσχα είναι η έρευνα αγοράς, η παροχή πληροφοριών σε Ρώσους επιχειρηματίες για τον όμιλο της Eurobank EFG καθώς και η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας σε επιχειρηματίες που θα ήθελαν να δραστηριοποιηθούν στη ρωσική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v