Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Ικανοποιητική ανάπτυξη την επόμενη 3ετία

Στόχος της Αλουμύλ για την επόμενη τριετία είναι η περαιτέρω ενίσχυση της κερδοφορίας της και η διαμόρφωση ισχυρής χρηματοοικονομικής θέσης, τόνισε η διοίκηση του ομίλου σε παρουσίαση στην ΕΘΕ.

Αλουμύλ: Ικανοποιητική ανάπτυξη την επόμενη 3ετία
Στόχος της Αλουμύλ για την επόμενη τριετία είναι η περαιτέρω ενίσχυση της κερδοφορίας της και η διαμόρφωση ισχυρής χρηματοοικονομικής θέσης, τόνισε η διοίκηση του ομίλου σε παρουσίαση στην ΕΘΕ.

Η διοίκηση της εταιρίας τόνισε ότι δεδομένης της ισχυρής παρουσίας της σε ολόκληρη τη ΝΑ Ευρώπη, αναμένονται ικανοποιητικοί ρυθμοί ανάπτυξης και για την επόμενη τριετία.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση του ομίλου στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, στα πλαίσια της ετήσιας τακτικής ενημέρωσης που έχει θεσπίσει η Διοίκηση της εισηγμένης.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον κ. Γεώργιο Αλεξ. Μυλωνά, Πρόεδρο & Διευθύνωντα Σύμβουλο της ΑΛΟΥΜΥΛ, τον κ. Σπυρίδωνα Μαυρικάκη, Οικονομικό Διευθυντή Ομίλου, τον κ. Δημήτριο Κουτσουπιά, Χρηματοοικονομικό Σύμβουλο και τον κ. Απόστολο Παπαδόπουλο-Αλμέιδα, Επικεφαλής Χρηματιστηριακών Θεμάτων και Ανάλυσης.

Συγκεκριμένα, έγινε αναλυτική παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του 2007 και των προοπτικών των επομένων ετών. Σε συνέπεια και με όσα είχαν προαναγγελθεί στις αρχές του προηγούμενου έτους, το 2007 αποτέλεσε έτος διεύρυνσης των μεριδίων στις διεθνείς αγορές – ΝΑ Ευρώπη, Ρωσία, χώρες του Κόλπου - και ισχυρής έμφασης στην κερδοφορία, δεδομένων και των γενικότερων επιδόσεων του κλάδου.

Ο Όμιλος αναπτύσσει πωλήσεις για 80 συνεχόμενα τρίμηνα με βασικούς στόχους για την προσεχή τριετία την περαιτέρω ενίσχυση της κερδοφορίας, τη διαμόρφωση ισχυρής χρηματοοικονομικής θέσης με διαρκείς, θετικές λειτουργικές ροές και ικανοποιητικά επίπεδα δανεισμού.

Τα παραπάνω θα επιτευχθούν με έμφαση στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών για μεγάλα projects, στην παραγωγή και διάθεση επώνυμου προφίλ σε συγκεκριμένες αγορές διεθνώς για ισχυρότερα περιθώρια κερδοφορίας και στην εδραίωση της παρουσίας στις πλέον ελκυστικές περιοχές του Κόλπου, των Η.Π.Α., της Ρωσίας και των παρευξείνιων χωρών.

Η ΑΛΟΥΜΥΛ έχει επιτύχει τη μεγαλύτερη αναβάθμιση παραγωγικής δυναμικότητας στον ευρωπαϊκό κλάδο διέλασης, με τη δημιουργία νέων παραγωγικών μονάδων στην Ελλάδα και διεθνώς. Δεδομένης της ισχυρής παρουσίας της σε ολόκληρη τη ΝΑ Ευρώπη, αναμένονται ικανοποιητικοί ρυθμοί ανάπτυξης και για την επόμενη τριετία.

* Η αναλυτική παρουσίαση του ομίλου δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v