Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Κέρδισε τη λοταρία στη Μαδρίτη

Η Intralot Iberia, η θυγατρική της Intralot στην Ισπανία, κέρδισε την άδεια για τη διαχείριση του αθλητικού στοιχήματος στη Μαδρίτη. Την ίδια ώρα, φαίνεται πως "παγώνει" ο διαγωνισμός στην Ουάσινγκτον.

Intralot: Κέρδισε τη λοταρία στη Μαδρίτη
Η INTRALOT Iberia, η θυγατρική της INTRALOT στην Ισπανία, κέρδισε την άδεια για τη διαχείριση του αθλητικού στοιχήματος σε όλη την επικράτεια της Αυτόνομης Κοινότητας της Μαδρίτης. Η άδεια έχει διάρκεια 5 χρόνια με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης για 5 έτη κάθε φορά.

Η αδειοδότηση ήταν αποτέλεσμα της πλήρους συμμόρφωσης της INTRALOT με όλα τα προαπαιτούμενα κριτήρια που είχαν τεθεί και της θετικής αξιολόγησης των συστημάτων της εταιρείας, τα οποία εγκαταστάθηκαν για την υποστήριξη των τοπικών δραστηριοτήτων της.

Η INTRALOT Iberia θα προχωρήσει στην ανάπτυξη ενός εκτεταμένου δικτύου εξειδικευμένων σημείων πώλησης ("POS"), μέσω των οποίων θα προσφέρεται στους παίκτες η δυνατότητα να συμμετάσχουν στην ευρεία γκάμα παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος που διαθέτει, με την ονομασία "APUESTA OE!", ενώ παράλληλα η INTRALOT Iberia θα συνεργαστεί και με υπάρχοντα καταστήματα ηλεκτρονικών παιχνιδιών, λειτουργίας bingo και καζίνο, ώστε να δημιουργήσει και ένα δίκτυο πώλησης εντός των εγκαταστάσεών τους. Ο συνολικός αριθμός των σημείων πώλησης αναμένεται να ξεπεράσει τα 100.

Η INTRALOT Iberia θα παρέχει σε όλα τα σημεία πώλησης την πρωτοποριακή της τεχνολογία, την προηγμένη τεχνογνωσία της και πάνω απ' όλα την ενδιαφέρουσα γκάμα προϊόντων που διαθέτει, διασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία του έργου.

Η Αυτόνομη Κοινότητα της Μαδρίτης έλαβε την απόφαση για την απελευθέρωση της αγοράς στοιχημάτων στην αρχή του 2007 και, όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες 16 Αυτόνομες Κοινότητες της Ισπανίας, είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση των τυχερών παιχνιδιών μέσα στα όρια της γεωγραφικής της ευθύνης.

Η Αυτόνομη Κοινότητα της Μαδρίτης με πληθυσμό περίπου 6 εκατομμύρια κατοίκους είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Ισπανία και τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει εντυπωσιακή ανάπτυξη στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση του Υπουργείου Εσωτερικών της Ισπανίας για τα τυχερά παιχνίδια, σε ολόκληρη τη χώρα δαπανήθηκαν το 2006 28,8 δισ. ευρώ σε τυχερά παιχνίδια, ενώ οι κάτοικοι της Αυτόνομης Κοινότητας της Μαδρίτης διαθέτουν για αυτόν το σκοπό 239 ευρώ κατά κεφαλή ετησίως, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος δήλωσε σχετικά: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που εισχωρούμε στην αγορά του στοιχήματος στην Ισπανία, κερδίζοντας την άδεια διαχείρισης του αθλητικού στοιχήματος στην Αυτόνομη Κοινότητα της Μαδρίτης.

Η INTRALOT θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες, ώστε να διασφαλίσει την ανάπτυξη της αγοράς στοιχηματισμού στην περιοχή, από την οποία θα επωφεληθούν τόσο η Αυτόνομη Κοινότητα της Μαδρίτης, με τα υψηλά κέρδη που προβλέπεται να αποκομίσει, όσο και οι παίκτες, μέσα στο πλαίσιο του υπεύθυνου στοιχηματισμού και του υγιούς ανταγωνισμού.

Είμαστε αισιόδοξοι πως και άλλες Αυτόνομες Κοινότητες της Ισπανίας αντιλαμβανόμενες τα οφέλη που πρόκειται να εξασφαλίσει η Αυτόνομη Κοινότητα της Μαδρίτης σύντομα θα προχωρήσουν στο άνοιγμα της αγοράς και στη δική τους επικράτεια."

*** "Παγώνει" ο διαγωνισμός στην Ουάσινγκτον

Εν τω μεταξύ, το «πάγωμα» της συμφωνίας με την εταιρεία W2I, στην οποία συμμετάσχει η Intralot, ανακοίνωσε ο δήμος της Ουάσιγκτον, προκειμένου να εξετάσει τις αντιρρήσεις που έχουν εκφράσει μέλη του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με δημοσιεύμα της "Washington Post".

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο οικονομικός διευθυντής της δημοτικής αρχής, «εξετάζουμε περισσότερο προσεκτικά τη συμφωνία, προκειμένου να έχουμε όλες τις απαραίτητες απαντήσεις στις αντιρρήσεις που έχουν εκφράσει μέλη του διοικητικού συμβουλίου του δήμου».

Σημειώνεται ότι η Intralot έχει δημιουργήσει κοινοπραξία με την εταιρεία W2Tech, δημιουργώντας την W2Ι, η οποία με τη σειρά της διεκδικεί συμβόλαιο αξίας 120 εκατ. δολαρίων για τη διαχείριση της λοταρίας του δήμου της Ουάσιγκτον για την επόμενη εξαετία.

Μέλη, όμως, του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, έχουν εκφράσει αντιρρήσεις καθώς οι ιδρυτές της W2Tech, φέρεται να έχουν εμπλακεί σε «αδιαφανείς» διαδικασίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v