Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: «Παγώνει» η συμφωνία στις ΗΠΑ

Το «πάγωμα» της συμφωνίας με την εταιρεία W2I, στην οποία συμμετάσχει η Intralot, ανακοίνωσε ο δήμος της Ουάσιγκτον, προκειμένου να εξετάσει τις αντιρρήσεις που έχουν εκφράσει μέλη του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με W.Post.

Intralot: «Παγώνει» η συμφωνία στις ΗΠΑ
Το «πάγωμα» της συμφωνίας με την εταιρεία W2I, στην οποία συμμετάσχει η Intralot, ανακοίνωσε ο δήμος της Ουάσιγκτον, προκειμένου να εξετάσει τις αντιρρήσεις που έχουν εκφράσει μέλη του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με δημοσιεύμα της "Washington Post".

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο οικονομικός διευθυντής της δημοτικής αρχής, «εξετάζουμε περισσότερο προσεκτικά τη συμφωνία, προκειμένου να έχουμε όλες τις απαραίτητες απαντήσεις στις αντιρρήσεις που έχουν εκφράσει μέλη του διοικητικού συμβουλίου του δήμου».

Σημειώνεται ότι η Intralot έχει δημιουργήσει κοινοπραξία με την εταιρεία W2Tech, δημιουργώντας την W2Ι, η οποία με τη σειρά της διεκδικεί συμβόλαιο αξίας 120 εκατ. δολαρίων για τη διαχείριση της λοταρίας του δήμου της Ουάσιγκτον για την επόμενη εξαετία.

Μέλη, όμως, του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, έχουν εκφράσει αντιρρήσεις καθώς οι ιδρυτές της W2Tech, φέρεται να έχουν εμπλακεί σε «αδιαφανείς» διαδικασίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v