Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Space xορηγός στην έκθεση Exposec 2008

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Space Hellas ως χορηγού στην Exposec 2008, την έκθεση για την Εθνική και Εταιρική Ασφάλεια που έλαβε χώρα στις 1 και 2 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

H Space xορηγός στην έκθεση Exposec 2008
Επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Space Hellas ως χορηγού στην Exposec 2008, την έκθεση για την Εθνική και Εταιρική Ασφάλεια που έλαβε χώρα στις 1 και 2 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, σημαντικοί Έλληνες και ξένοι ομιλητές ανέλυσαν θέματα αναφορικά με την πολιτική προστασία και την εθνική ασφάλεια, την ασφάλεια λιμένων και λιμενικών εγκαταστάσεων, την πυρασφάλεια και την πρόληψη πυρκαγιών, την ασφάλεια μεταφορών, την παρακολούθηση και ασφάλεια αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και θέματα ασφάλειας πληροφοριών.

Η Space Hellas έδωσε δυναμικό παρόν στη συνεδριακή ενότητα της έκθεσης. Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η ομιλία του Δρ. Ηλία Ανδρικόπουλου, Προϊστάμενου Έρευνας και Ανάπτυξης της Space Hellas με θέμα "Έλεγχος Σημείων Εισόδου στη Xώρα".
 
Στην ομιλία αυτή, αναλύθηκαν οι δυνατότητες της συνδυασμένης αξιοποίησης τεχνολογιών Παρατήρησης Γης (Earth Observation), επίγειων και εναέριων συστημάτων ανίχνευσης και παρακολούθησης πλωτών μέσων, με στόχο την αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη επιτήρηση των θαλάσσιων συνόρων.

Επίσης, πολύ σημαντική ήταν και η ομιλία του Διευθυντή R&D και Εφαρμογών της εταιρίας, κ. Σωκράτη Κωστίκογλου, με θέμα την "Παρακολούθηση και Ασφάλεια Αθλητικών Εγκαταστάσεων".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Space Hellas διαθέτει μεγάλη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία στο τομέα της Φυσικής Ασφάλειας. Η εταιρία έχει αναλάβει και υλοποιήσει σημαντικά και σύνθετα έργα όπως το μεγαλύτερο σε έκταση πανελλαδικό σύστημα ψηφιακής εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων, που διασφαλίζει την ομαλή και χωρίς απρόοπτα διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Η Space Hellas συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους System Integrators και Value Added Solutions Providers στην Ελλάδα. Η εταιρία, αναγνωρίζει την άμεση ανάγκη των επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων στον τομέα της ασφάλειας.

Μέσω των ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει, η Space Hellas καλύπτει όλες τις συνιστώσες που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική επόπτευση χώρων και αγαθών, παρέχοντας το απαραίτητο πλέγμα ασφάλειας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Ελληνική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v