Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda:Κατασκευάζει οικιστικό συγκρότημα 4.000 τ.μ.

Στη δημιουργία κατοικιών μοναδικού σχεδιασμού και πρότυπης αισθητικής στοχεύει ο όμιλος εταιριών Lamda Development, με την κατασκευή του οικοιστικού συγκροτήματος Αύρα, 4.000 τ.μ., στην Κηφισιά.

Lamda:Κατασκευάζει οικιστικό συγκρότημα 4.000 τ.μ.
Πρότυπη και μοντέρνα αισθητική σκοπεύει να προσδώσει ο όμιλος εταιριών Lamda Development στο νέο οικιστικό συγκρότημα Αύρα που κατασκευάζει στην Κηφισιά, στην οδό Αύρας και Γούναρη, με έκταση 4.000 τετραγωνικά μέτρα.

Στόχος της επένδυσης είναι η ανάπτυξη κατοικιών μοναδικού σχεδιασμού και πρότυπης αισθητικής, οι οποίες θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες για υψηλό επίπεδο διαβίωσης και θα αποτελέσουν μία σημαντική μακροπρόθεσμη επένδυση.

Το οικιστικό έργο αναπτύσσεται σε ένα οικόπεδο στο Κεφαλάρι με εμβαδόν περίπου 10.000 τ.μ. Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και προχωρούν εντατικά, έχοντας ως κεντρικό άξονα τη δημιουργία ενός συγκροτήματος υψηλών προδιαγραφών και δίνοντας προτεραιότητα στα εξαιρετικής ποιότητας υλικά, τη λειτουργικότητα στη διαρρύθμιση των κατοικιών και την εναρμόνιση του κτίσματος με το γύρω χώρο.

Κατ’ επιλογήν και ύστερα από μακρόπνοο σχεδιασμό, η LAMDA Estate Development δίνει έμφαση και πρωταγωνιστικό ρόλο στους χώρους πράσινου και τη διαμόρφωση μεγάλων κήπων. Χώροι γυμναστηρίου, κοινόχρηστος κήπος 4.000 τ.μ., εσωτερικοί δρόμοι-μονοπάτια για περιπάτους και πλούσια δεντροφύτευση είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα του νέου συγκροτήματος.

Οι κατοικίες είναι περιφερειακά αναπτυγμένες και προσανατολισμένες στο κέντρο του χώρου πράσινου. Πρόκειται για πέντε τριώροφα κτίρια που διαθέτουν διαμερίσματα με επιφάνειες από 160 έως 420 τ.μ. με 3, 4 ή 5 δωμάτια ύπνου.

Επίσης, στο υπόγειο του συγκροτήματος βρίσκονται γκαράζ που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδέονται άμεσα με τις πόρτες εισόδου για να μη διαταράσσει η μετακίνηση την ηρεμία του χώρου.

Επιπλέον, πλεονέκτημα για τους κατοίκους του οικιστικού συγκροτήματος ”Αύρα” είναι οι υπηρεσίες διαχείρισης επαγγελματικού επιπέδου με έμφαση σε αυτές της φύλαξης, καθαριότητας και συντήρησης.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα στο 2004. Το ενδιαφέρον των αγοραστών είναι ήδη ζωηρό και η LAMDA Estate Development κινείται εντατικά με στόχο την προσφορά ενός νέου, πρότυπου οικιστικού έργου που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη παρόμοιων έργων στο χώρο του real estate.

Η αρχιτεκτονική μελέτη του συγκροτήματος έχει γίνει από το αρχιτεκτονικό γραφείο Φωτιάδης και Συνεργάτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v