Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δυναμική παρουσία της Space στο "Launch Event"

Με τη χορηγία και τη δυναμική παρουσία της Space ολοκληρώθηκε η μεγάλη τεχνολογική εκδήλωση της Microsoft Ελλάς, όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η νέα σειρά προϊόντων Windows Server 2008.

Δυναμική παρουσία της Space στο Launch Event
Με τη χορηγία και τη δυναμική παρουσία της Space Hellas ολοκληρώθηκε η μεγάλη τεχνολογική εκδήλωση της Microsoft Ελλάς στο ξενοδοχείο Intercontinental, όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η νέα σειρά προϊόντων Windows Server 2008, Visual Studio 2008 και SQL Server 2008.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του κ. Eric Rudder, Chief Technology Strategist της Microsoft, "ανθρώπου - κλειδί" για την ανάπτυξη του οράματος αλλά και της τεχνολογικής εξέλιξης των Microsoft Servers και του .NET Framework.

Στην ημερίδα συμμετείχε σημαντικός αριθμός συνέδρων από τον τεχνολογικό και ακαδημαϊκό χώρο ενώ δυναμική ήταν και η παρουσία της Space Hellas ως ασημένιου χορηγού.
 
Στο περίπτερό της, η Space Hellas παρουσίασε λύσεις ΙΤ με έμφαση στην πλατφόρμα .pulse IT Intelligence. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα παρέχει ολοκληρωμένη, σταθερή και σε πραγματικό χρόνο πληροφόρηση που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τις IT υποδομές τους, οικονομικά, γρήγορα και με ασφάλεια.

Επιπρόσθετα, η πλατφόρμα .pulse IT Intelligence, βασίζεται στην τεχνολογία .ΝΕΤ και έχει αναπτυχθεί από τη Space Hellas.

Η Space Hellas συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους System Integrators και Value Added Solutions Providers στην Ελλάδα, με εκτεταμένη εμπειρία στο τομέα των λύσεων υψηλής τεχνολογίας, προερχόμενη από σημαντικά και σύνθετα έργα πληροφορικής στον Τραπεζικό, Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.

Διαθέτοντας την κατάλληλη υποδομή και τεχνογνωσία, η εταιρία είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις ΙΤ με μεγάλη ευελιξία και υψηλή προστιθέμενη αξία προς τους πελάτες της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v