Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Διευκρινίσεις για εταιρία με Χαλυβουργική

Όπως προβλέπεται από το Μνημόνιο Συνεργασίας της Χαλυβουργικής και της ΔΕΗ, στην ξεχωριστή εταιρεία που εξετάζεται να δημιουργήσουν στο μετοχικό κεφάλαιο της η Χαλυβουργική θα κατέχει το 51% και η ΔΕΗ το 49%.

ΔΕΗ: Διευκρινίσεις για εταιρία με Χαλυβουργική
Με αφορμή αναφορές Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με τη μετοχική σύνθεση της ξεχωριστής ανώνυμης εταιρείας που θα αναλάβει το έργο κατασκευής νέας Μονάδας Ηλεκτροπαραγωγής, με φυσικό αέριο, ισχύος 880 MW, που εξετάζεται να δημιουργηθεί από τη Χαλυβουργική Α.Ε. και τη ΔΕΗ Α.Ε., από την Επιχείρηση διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Όπως προβλέπεται από το Μνημόνιο Συνεργασίας της Χαλυβουργικής και της ΔΕΗ στην ξεχωριστή εταιρεία που εξετάζεται να δημιουργήσουν στο μετοχικό κεφάλαιο της η Χαλυβουργική θα κατέχει το 51% και η ΔΕΗ το 49% αντίστοιχα.

Τα ανωτέρω ποσοστά συμμετοχής κατ΄ επανάληψη έχουν γίνει γνωστά με προηγούμενες ανακοινώσεις της ΔΕΗ Α.Ε. και έχουν δημοσιοποιηθεί στους διεθνείς αναλυτές και στα ΜΜΕ.

Η αναφορά που γίνεται σε επιστολή της ΔΕΗ προς τον Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Γ. Αμπατζόγλου, με ημερομηνία 22/1/2008 – ότι στην προς σύσταση ξεχωριστή εταιρεία η ΔΕΗ θα κατέχει το 51% και η Χαλυβουργική Α.Ε. το 49% - οφείλεται σε παραδρομή, αντί του ορθού που είναι 51% για τη Χαλυβουργική και 49% για τη ΔΕΗ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v