Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Συγχωνεύεται με Alpha Συμ. Ρουμανίας

Στην υπογραφή συμφώνου συγχώνευσης με την θυγατρική της εταιρίας Αλφα Συμμετοχών Ρουμανίας προχώρησε η Alpha Bank. Η συγχώνευση θα γίνει με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη.

Alpha Bank: Συγχωνεύεται με  Alpha Συμ. Ρουμανίας
Στην υπογραφή συμφώνου συγχώνευσης με απορρόφηση με την εταιρία Άλφα Εταιρία Συμμετοχών Ρουμανίας προχώρησε η Alpha Bank.

Η συγχώνευση των δύο εταιριών διενεργείται με την επικαιροποιημένη ενοποίηση των στοιχείων του ενεργητικού και παθητικού των Συγχωνευομένων Εταιριών και τα στοιχεία της Απορροφωμένης Εταιρίας, όπως αυτά εμφανίζονται στον από 31ης Μαρτίου 2003, που είναι ο Ισολογισμός Μετασχηματισμού της Απορροφωμένης Εταιρίας, μεταφέρονται ως στοιχεία ισολογισμού της Απορροφώσης Εταιρίας.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγχωνεύσεως, η Απορροφώμενη Εταιρία λύεται, δίχως να εκκαθαρίζεται, και οι μετοχές της ακυρώνονται, το δε σύνολο της περιουσίας της, ενεργητικό και παθητικό, μεταβιβάζεται στην Alpha Bank, η οποία εφεξής υποκαθίσταται, λόγω οιονεί καθολικής διαδοχής, σε όλα τα δικαιώματα, απαιτήσεις και υποχρεώσεις της απορροφώμενης εταιρίας.

Όλες οι πράξεις, που η Απορροφώμενη Εταιρία διενεργεί μετά τις 31 Μαρτίου 2003, λογίζεται ότι διενεργούνται για λογαριασμό της Αlpha Bank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v