Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Χορηγός του 1ου Banking Forum Κύπρου

Η Profile είναι ανάμεσα στους χορηγούς του 1ου Banking Forum που διοργανώνεται από την Κυπριακή Εταιρεία Ανάπτυξης Διοίκησης Επιχειρήσεων και τον Σύνδεσμο Εμπορικών Τραπεζών της Μεγαλονήσου στην Κύπρο στις 10 Απριλίου.

Profile: Χορηγός του 1ου Banking Forum Κύπρου
Η Profile είναι ανάμεσα στους μεγάλους χορηγούς του 1ου Banking Forum που διοργανώνεται από την Κυπριακή Εταιρεία Ανάπτυξης Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΚΕΑΔΕ) και τον Σύνδεσμο Εμπορικών Τραπεζών της Μεγαλονήσου στην Κύπρο και με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής (ΕΙΠ), της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ). 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση πραγματοποιείται την Πέμπτη 10 Απριλίου στο Hilton Κύπρου, από τις 14.00 έως 20.00.

Κεντρικός άξονας του πρώτου συνεδρίου είναι "Η Πληροφορική και Τράπεζες: Συμβολή στην Επιχειρηματική Εξέλιξη" με τους εξής τομείς ανάπτυξης:

α. "Η πληροφορική ως Παράγων Δημιουργίας Επιχειρηματικής Αξίας στις Τράπεζες",
β. "Business Intelligence in Banking: Turning Information into Profits",
γ. "Τραπεζικό Panel: Ο ρόλος των διοικήσεων των τραπεζών στην εξέλιξη της πληροφορικής στις Τράπεζες".

Όπως επισημαίνεται, η Profile συμμετέχει στην πρώτη ενότητα στις 15:50, με την εισήγηση του κου Α. Τσούμπρη, Deputy General Manager, Financial Solutions Division, η οποία έχει τίτλο: "Risk Management. What's Next?". Η εισήγησή του απευθύνεται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη πληροφορικής των τραπεζών.

Με βάση την σημαντική εμπειρία της PROFILE από την υλοποίηση έργων Βασιλείας ΙΙ στις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, ο εισηγητής θα αναδείξει τους σημαντικότερους παράγοντες που οδηγούν σε επιτυχή εφαρμογή και υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων Risk Management.

Επιπλέον, οι σύνεδροι του Κυπριακού Banking Forum θα μπορούν να ενημερωθούν στο περίπτερο της PROFILE για τις λύσεις που προσφέρει η εταιρία μέσω των επιμέρους τμημάτων της μονάδας Financial Solutions, στους τομείς Banking, Risk & Compliance και Capital Markets, καθώς και με την ανάπτυξη λύσεων που επιτρέπουν στους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς να λειτουργήσουν βάσει κοινοτικών οδηγιών όπως MiFID, Basel II, SEPA κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v