Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Στις 14/5 η Γ.Σ. για stock options

Στις 14 Μαΐου 2008 θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της ΕΧΑΕ, για την αγορά ιδίων μετοχών και την έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών σε στελέχη των εταιριών του ομίλου με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών.

ΕΧΑΕ: Στις 14/5 η Γ.Σ. για stock options
Στις 14 Μαΐου 2008 θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση της ΕΧΑΕ, όπου θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών και η έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών σε στελέχη των εταιριών του ομίλου με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών.

Ειδικότερα, τα θέματα έχουν ως ακολούθως:

• Επικύρωση εκλογής μελών του Δ.Σ., σε αντικατάσταση παραιτηθέντων
• Επικύρωση προσαρμογής του άρθρου 5 του Καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου λόγω αυξήσεώς του, συνεπεία ενασκήσεως δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock options)
• Έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών
• Τροποποίηση εγκριθέντος προγράμματος διάθεσης μετοχών σε στελέχη των εταιριών του ομίλου με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών
• Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών στα στελέχη των εταιριών ομίλου με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, θα συνέλεθει α' επαναληπτική Γ.Σ. στις 22/05/2008 και β΄επαναληπτική Γ.Σ. 04/06/2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v