Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Νέος Διευθυντής του γραφείου στις Βρυξέλλες

Τη νέα Διεύθυνση του Γραφείου της ΔΕΗ τις Βρυξέλλες θα αναλάβει ο κ. Γρηγόρης Αντωνόπουλος, μέχρι τώρα Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων & Οργάνωσης και προσωρινά Γενικός Διευθυντής Εμπορίας.

ΔΕΗ: Νέος Διευθυντής του γραφείου στις Βρυξέλλες
Τη νέα Διεύθυνση του Γραφείου της ΔΕΗ Α.Ε. στις Βρυξέλλες θα αναλάβει ο κ. Γρηγόρης Αντωνόπουλος, μέχρι τώρα Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων & Οργάνωσης και προσωρινά Γενικός Διευθυντής Εμπορίας.

Οι σημαντικές αλλαγές που προωθούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση στον τομέα της ενέργειας σε θεσμικό και νομικό επίπεδο επέβαλαν την αναγκαιότητα ίδρυσης Γραφείου της ΔΕΗ στις Βρυξέλλες, προκειμένου η Επιχείρηση να μπορεί να παρεμβαίνει αποφασιστικά σε θέματα σημαντικού ενδιαφέροντος γι΄ αυτήν.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Τάκης Αθανασόπουλος πρότεινε στον κ. Γρηγόρη Αντωνόπουλο τη Διεύθυνση του Γραφείου των Βρυξελλών λαμβάνοντας υπόψη τις μακρές εμπειρίες του πάνω σε θέματα εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου και της κοινοτικής νομοθεσίας στον τομέα της ενέργειας.

Την πρόταση του κ. Τ. Αθανασόπουλου απεδέχθη ο κ. Γρ. Αντωνόπουλος, ο οποίος σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΔΕΗ, αναφέρει ότι είναι έτοιμος να αναλάβει αυτό το πολύ σημαντικό έργο και να συνεχίσει να εργάζεται για την επίτευξη των στόχων της Επιχείρησης.

Κατόπιν αυτού ο κ. Γρ. Αντωνόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανθρωπίνων Πόρων & Οργάνωσης προκειμένου απερίσπαστος να αφιερώσει τον χρόνο και τις δυνάμεις του στα καθήκοντα της νέας θέσης.

Σε απάντηση της επιστολής του κ. Αντωνόπουλου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Τ. Αθανασόπουλος τον ευχαρίστησε για τη μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία που είχαν και για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση να αναλάβει τη Διεύθυνση του Γραφείου της ΔΕΗ στις Βρυξέλλες και, αποδεχόμενος την παραίτησή του, τον παρακάλεσε να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι την πλήρωση της θέσεώς του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v