Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΠΑΤΤ: Πρόεδρος του HLFG εξελέγη ο Α. Παναγόπουλος

Πρόεδρος του High Level Ferry Group (HLFG)στις Βρυξέλλες, μέλη του οποίου είναι κορυφαίοι εφοπλιστές από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, εξελέγη ομόφωνα ο κ. Αλέξανδρος Π. Παναγόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Superfast Ferries.

ΕΠΑΤΤ: Πρόεδρος του HLFG εξελέγη ο Α. Παναγόπουλος
Πρόεδρος του High Level Ferry Group (HLFG)στις Βρυξέλλες, μέλη του οποίου είναι κορυφαίοι εφοπλιστές από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξελέγη ομόφωνα ο κ. Αλέξανδρος Π. Παναγόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Superfast Ferries.

Μιλώντας εκ μέρους του High Level Ferry Group, ο κ. Παναγόπουλος τόνισε: ”Σκοπός του Group είναι να έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των θεμάτων τα οποία αφορούν στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ο κλάδος μας πρέπει να κινηθεί προς την κατεύθυνση της δημιουργίας μίας ενιαίας ανοικτής ευρωπαϊκής αγοράς. Η τήρηση αυστηρών κριτηρίων ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος είναι απαραίτητη. Στόχος είναι η προώθηση της ανταγωνιστικότητας της επιβατηγού ναυτιλίας προς όφελος του καταναλωτή, των εταιριών και των εργαζομένων στον κλάδο, μέσα σε ένα ευρύτερο ευρωπαϊκό πλαίσιο λειτουργίας”.

Μέλη του HLFG είναι οι εταιρίες: Brittany Ferries, Color Line AS, Corsica Ferries, DFDS Seaways, Hellenic Mediterranean Lines, Irish ferries, P&O Ferries, Rederi AB Gotland, Scandlines, Sea Container Ferries, Sea France, Silja Line Oy, Société Nationale Maritime Corse-Méditérannée, Stena Line AB, Superfast Ferries, TT-Line, Viking Line AB.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v