Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Συνεδριάζει το ΔΣ για Χαλυβουργική

Μεθαύριο Πέμπτη συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ προκειμένου να εγκρίνει το Μνημόνιο Συνεργασίας με τη Χαλυβουργική. Η συνεδρίαση προγραμματίζεται για τις 10 π.μ. στο Κινγκ Τζόρτζ.

Μεθαύριο Πέμπτη συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ προκειμένου να εγκρίνει το Μνημόνιο Συνεργασίας με τη Χαλυβουργική.

Η συνεδρίαση προγραμματίζεται για τις 10 π.μ. στο ξενοδοχείο Κινγκ Τζόρτζ.

Η διοίκηση της ΔΕΗ φέρεται αποφασισμένη να περάσει αυτή τη φορά το Μνημόνιο Συνεργασίας, προκειμένου να προχωρήσει, όπως έλεγαν στο euro2day πηγές της εταιρίας, στις μεγάλες επενδύσεις που έχει προγραμματίσει σε συνεργασία με τη Χαλυβουργική.

Εν τω μεταξύ, ενημερωτική συνάντηση των εκπροσώπων των Επιμελητηρίων με τη Διοίκηση της ΔΕΗ πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Τάκης Αθανασόπουλος παρουσίασε στους εκπροσώπους του επιμελητηριακού κόσμου τις Στρατηγικές Προτεραιότητες της Επιχείρησης για τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτροπαραγωγικού δυναμικού και των δικτύων της.

Στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν τις επιχειρήσεις στον τομέα της ενέργειας, όπως εξοικονόμηση ενέργειας, τιμολογήσεις ρεύματος, ασφάλεια του ενεργειακού εφοδιασμού της χώρας, ανάπτυξη Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, αποτελεσματικότερη προστασία του Περιβάλλοντος, ενεργός συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στις προμήθειες και σε έργα της ΔΕΗ κλπ.

Βασικό συμπέρασμα των συμμετεχόντων στη συνάντηση ήταν ότι θα πρέπει να συνεχισθεί και διευρυνθεί η συνεργασία μεταξύ του επιμελητηριακού κόσμου και της ΔΕΗ σε θέματα αμοιβαίου ενεργειακού ενδιαφέροντος και σε όφελος των επιχειρήσεων της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v