Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύσταση Επιτροπής Αμοιβών από την Μυτιληναίος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μυτιληναίος κατά τη συνεδρίαση του της 26.3.2008 αποφάσισε μεταξύ άλλων τη σύσταση Επιτροπής Αμοιβών και τον επανακαθορισμό της σύνθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής (Audit Committee).

Σύσταση Επιτροπής Αμοιβών από την Μυτιληναίος
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μυτιληναίος κατά τη συνεδρίαση του της 26.3.2008 αποφάσισε μεταξύ άλλων τη σύσταση Επιτροπής Αμοιβών, η οποία θα απαρτίζεται από τους κ.κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο (Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο), Δημήτριο Δασκαλόπουλο (Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό Μέλος) και Χρήστο Διαμαντόπουλο (Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό Μέλος) και τον επανακαθορισμό της σύνθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής (Audit Committee), η οποία αποτελείται από τους κ.κ. Ιωάννη Μυτιληναίο (Αντιπρόεδρο του Δ.Σ., μη Εκτελεστικό Μέλος), Νικόλαο Μουσά (μη Εκτελεστικό Μέλος) και Χρήστο Διαμαντόπουλο (μη Εκτελεστικό Μέλος).

Με τη λειτουργία των ανωτέρω επιτροπών η εταιρία υιοθετεί θεσμούς που προβλέπονται από τα διεθνή πρότυπα εταιρικής διακυβέρνησης και τα οποία έχουν στόχο τη βελτίωση της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας στη λειτουργία της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v