Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση της ΙΚΕΑ στα Superbrands 2008

Κορυφαία μάρκα στην κατηγορία «Εξοπλισμός σπιτιού – γραφείου» ανακηρύχθηκε η ΙΚΕΑ στο πλαίσιο του θεσμού Superbrands 2008.

Βράβευση της ΙΚΕΑ στα Superbrands 2008
Κορυφαία μάρκα στην κατηγορία «Εξοπλισμός σπιτιού – γραφείου» ανακηρύχθηκε η ΙΚΕΑ στο πλαίσιο του θεσμού Superbrands 2008, του θεσμού που βραβεύει τις καλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες στο κοινό μάρκες, σε διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών.

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2008, στο Μέγαρο Μουσικής.

Η βράβευση αυτή είναι η πρώτη για το 2008 και αποτελεί τη συνέχεια μιας χρονιάς πολλών βραβεύσεων σε διαφορετικούς τομείς. Τρία συνολικά βραβεία που αφορούν τόσο το επιχειρηματικό, όσο και το κοινωνικό προφίλ της ΙΚΕΑ, απονεμήθηκαν στην εταιρία κατά τη διάρκεια του 2007, επιβεβαιώνοντας τη θετική πορεία και την αποτελεσματικότητα της εταιρίας σε διάφορους τομείς.

Η πρώτη βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Αριστείων Κοινωνικής Προσφοράς, με την ΙΚΕΑ να αποσπά το βραβείο για την “Πολιτική Ίσων Ευκαιριών”, μια διάκριση που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, καθώς οι άνθρωποι της ΙΚΕΑ αποτελούν πραγματικά το σημαντικότερο κεφάλαιο για την εταιρία.

Στη συνέχεια, η ΙΚΕΑ βραβεύθηκε με το βραβείο Retail Store – Οικιακός Εξοπλισμός για το 2007 κατά την απονομή των Βραβείων Emporiki Bank Retail Business Awards 2007. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΙΚΕΑ αποσπά βραβείο στο πλαίσιο των Retail Awards, ενός από τους πιο αξιόπιστους θεσμούς στο χώρο του λιανεμπορίου. η οποία απέσπασε τέσσερα συνολικά βραβεία που αφορούν τόσο το επιχειρηματικό, όσο και το κοινωνικό προφίλ της, επιβεβαιώνοντας τη θετική πορεία και την αποτελεσματικότητα της εταιρίας σε διάφορους τομείς.

Τέλος η ΙΚΕΑ απέσπασε και το βραβείο Famous Brands 2007, ενός ακόμα θεσμού που βραβεύει τις καλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες στο κοινό μάρκες.

Ο κ. Βασίλης Γουδές, Διευθυντής Ελλάδος της House Market Α.Ε., δήλωσε: «Τα βραβεία που απέσπασε η ΙΚΕΑ αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για εμάς, καθώς επιβραβεύονται οι προσπάθειές μας σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς: στον επιχειρηματικό στίβο, στην κοινωνική προσφορά και στην εταιρική φήμη. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στοχεύοντας ακόμα πιο ψηλά.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v