Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Υποχρεωτική εξαγορά των μετοχών της Cosmote

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι σε συνέχεια απόφασης του Δ.Σ. της Ε.Κ., οι εναπομένουσες μετοχές της εταιρίας Cosmote που δεν έχουν πουληθεί στον ΟΤΕ μέχρι και την 31η Μαρτίου 2008, θα εξαγοραστούν υποχρεωτικά από τον Οργανισμό.

ΟΤΕ: Υποχρεωτική εξαγορά των μετοχών της Cosmote
Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι σε συνέχεια απόφασης του Δ.Σ. της Ε.Κ., οι εναπομένουσες μετοχές της εταιρίας Cosmote που δεν έχουν πουληθεί στον ΟΤΕ μέχρι και την 31η Μαρτίου 2008 (τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης), θα εξαγοραστούν υποχρεωτικά από τον Οργανισμό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ΟΤΕ θα καταβάλει 26,25 ευρώ ανά εξαγοραζόμενη μετοχή της Cosmote και τα αναλογούντα ποσά θα κατατεθούν για λογαριασμό των δικαιούχων:

α) στην εταιρία Ελληνικά Χρηματιστήρια, η οποία στην συνέχεια θα πιστώσει τους σχετικούς λογαριασμούς χρηματικής εκκαθάρισης των χειριστών, σε περίπτωση που οι δικαιούχοι έχουν παράσχει στους χειριστές τους σχετική εξουσιοδότηση είσπραξης του αναλογούντος Τιμήματος

β) στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, υπέρ των δικαιούχων σε περίπτωση που αυτοί δεν έχουν εξουσιοδοτήσει σχετικά τους χειριστές τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v