Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεταξύ των κορυφαίων στην Κύπρο η Alpha Bank

Την έντονη ικανοποίησή της εξέφρασε η ανώτατη ηγεσία του ομίλου Alpha Bank για την πορεία της κυπριακής θυγατρικής της στα πλαίσια των εγκαινίων των κεντρικών γραφείων της Alpha Bank Κύπρου.

  • του Στέφανου Κοτζαμάνη
Μεταξύ των κορυφαίων στην Κύπρο η Alpha Bank
Την έντονη ικανοποίησή της εξέφρασε η ανώτατη ηγεσία του ομίλου Alpha Bank για την πορεία της κυπριακής θυγατρικής της στα πλαίσια των εγκαινίων των κεντρικών γραφείων της Alpha Bank Κύπρου, τα οποία έγιναν νωρίτερα στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σπύρος Φιλάρετος αναφέρθηκε στην δεκαετή ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της Alpha Bank στην Κύπρο, σημειώνοντας ότι στο τέλος του 2007 η τράπεζα κατατάχθηκε μέσα στην πρώτη τετράδα και σε ορισμένους μάλιστα δείκτες κατέλαβε και την τρίτη θέση.

Οι χορηγήσεις της Alpha Bank Κύπρου ανήλθαν σε 3,3 δισ. ευρώ (μερίδιο αγοράς 12,3%), οι καταθέσεις στα 3,1 δισ. ευρώ (μερίδιο 7,8%) και τα κέρδη στα 80 εκατ. ευρώ.

Για φέτος αναμένονται υψηλότερες επιδόσεις, ενώ ο στόχος είναι στο τέλος του 2010 ο αριθμός των καταστημάτων της τράπεζας από 33 σήμερα να έχει αυξηθεί τουλάχιστον στα 50.

Ο πρόεδρος του ομίλου της Alpha Bank κ. Γιάννης Κωστόπουλος, τόνισε και αυτός στη συνέχεια την ικανοποίησή του για την πορεία της θυγατρικής στην Κύπρο και διαβεβαίωσε ότι ο όμιλος θα δουλέψει ενεργά στην Κύπρο προς όφελος της τράπεζας, των πελατών της και της κυπριακής οικονομίας γενικότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v