Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αστήρ Παλλάς: Αύξηση 3,2% στο κύκλο εργασιών

Από την Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ανακοινώνεται ότι κατά την χρήση του 2007 ,ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 26,8 εκατ. ευρώ εναντι 25,9 εκατ. ευρώ το 2006,παρουσιάζοντας αύξηση κατά 3,2%.

Αστήρ Παλλάς: Αύξηση 3,2% στο κύκλο εργασιών
Από την Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ανακοινώνεται ότι κατά την χρήση του 2007 ,ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 26,8  εκατ. ευρώ εναντι 25,9 εκατ. ευρώ το 2006,παρουσιάζοντας αύξηση κατά 3,2%.

Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι για λόγους ανακαίνισης του ξενοδοχείου "Αφροδίτη",το συγκρότημα λειτούργησε με δύο εκ των τριών μονάδων του.

Οι θετικές αυτές επιδόσεις επιτεύχθηκαν λόγω της αύξησης της πληρότητας και των εσόδων ανά διαθέσιμο δωμάτιο των ξενοδοχείων "Arion Resort & Spa " και "The Westin Athens" κατά 16% και 33% αντίστοιχα σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.

Τα αποτελέσματα του 2007 προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων,διαμορφώνεται σε ζημιές Ευρώ 2.5 εκατ.έναντι ζημιών Ευρώ 11 εκατ. κατά την προηγούμενη χρήση.

Επισημαίνεται ότι τα αποτελέσματα του συγκροτήματος επηρεάστηκαν αρνητικά από έξοδα αναδιοργάνωσης και ότι η εξέλιξη των προαναφερθέντων μεγεθών παρατηρείται σε μία περίοδο περιορισμένης δυναμικότητας λόγω των έργων ανακαίνισης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v