Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καρατζάς: Δεν υπάρχει θέμα διάθεσης τίτλων της ΕΤΕ

Δεν τίθεται θέμα διάθεσης του 10% των μετοχών της Εθνικής, υπογράμμισε σήμερα ο διοικητής της ΕΤΕ Θ. Καρατζάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Σόφια, με βάση δημοσιεύματα περι σχετικών προθέσεων του Δημοσίου.

Καρατζάς: Δεν υπάρχει θέμα διάθεσης τίτλων της ΕΤΕ
Δεν τίθεται θέμα διάθεσης του 10% των μετοχών της Εθνικής, υπογράμμισε σήμερα ο διοικητής της ΕΤΕ Θ. Καρατζάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Σόφια.

Η ερώτηση αφορούσε τη διαρροή πληροφοριών περί διάθεσης ποσοστού των μετοχών της ΕΤΕ, έως και 10%, το φθινόπωρο, συνεπεία της λήξης του μετατρέψιμου ομολογιακού της ΔΕΚΑ, που λήγει τον Ιούλιο και δεν πρόκειται να μετατραπεί σε μετοχές, αφού η τιμή μετατροπής είναι κατά πολύ υψηλότερη της τρέχουσας.

”Είμαστε σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση επί αυτών των ζητημάτων και τέτοιο θέμα δεν έχει τεθεί”, συμπλήρωσε ο κ. Καρατζάς.

Προηγουμένως, κύκλοι της Εθνικής που είχαν ερωτηθεί σχετικά εξέφραζαν την έκπληξη αλλά και τη δυσαρέσκειά τους για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι η τρέχουσα συγκυρία δεν προσφέρεται με κανέναν τρόπο για τη διάθεση ποσοστών, ενω συμπλήρωναν ότι τέτοιου είδους ”πληροφορίες” θέτουν σε κίνδυνο την πορεία της μετοχής, καθώς ενδέχεται να δημιουργήσουν φόβους για stock overhang.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v