Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκαίνια του νέου ΙΚΕΑ στην Αθήνα

Θέρμη υποδοχή επεφύλαξαν οι Αθηναίοι για το δεύτερο κατάστημα ΙΚΕΑ στην Αθήνα χθες, πρώτη μέρα της λειτουργίας του. Το νέο κατάστημα είναι το τρίτο που ανοίγει στην Ελλάδα, και το τέταρτο της House Market.

Εγκαίνια του νέου ΙΚΕΑ στην Αθήνα
Θέρμη υποδοχή επεφύλαξαν οι Αθηναίοι για το δεύτερο κατάστημα ΙΚΕΑ στην Αθήνα χθες, πρώτη μέρα της λειτουργίας του. Το νέο κατάστημα στη Λ. Κηφισού 96-98, το 275ο κατάστημα ΙΚΕΑ στον κόσμο, είναι το τρίτο που ανοίγει στην Ελλάδα, και το τέταρτο της House Market που άνοιξε πρόσφατα κατάστημα ΙΚΕΑ και στην Κύπρο.

Το κατάστημα επισκέφτηκαν πάνω από 25.000 άτομα, για τη φιλοξενία και καλύτερη εξυπηρέτηση των οποίων είχε γίνει ειδικός σχεδιασμός.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος είχαν διαμορφώσει ειδικούς διαδρόμους προσέλευσης και εισόδου στο κατάστημα και είχαν προβλέψει πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες για όσους περίμεναν στην είσοδο ή στα ταμεία του καταστήματος face painters, ταχυδακτυλουργοί και καρικατουρίστες διασκέδαζαν μικρούς και μεγάλους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ ειδικά για τους μικρούς επισκέπτες της ΙΚΕΑ, υπήρχαν animateurs που μοίραζαν καπελάκια και χαρούμενες μπαλονοφιγούρες. Επίσης, συνεργάτες της ΙΚΕΑ μοίραζαν αναψυκτικά, χυμούς και άλλα σουηδικά σνακς για να καλωσορίσουν το κοινό της πρώτης ημέρας λειτουργίας του καταστήματος.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των εγκαινίων θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο, 29 Μαρτίου.

Το νέο κατάστημα, έχει συνολική έκταση 25.000 τ.μ. με περισσότερα από 6.500 προϊόντα. Στα τρία πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και τα 53 διαρυθμισμένα και πλήρως επιπλωμένα δωμάτια που διαθέτει, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν όλα τα έπιπλα, να πάρουν ιδέες και να βρουν λύσεις για τις δικές τους ανάγκες.
 
Το νέο κατάστημα διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ 1.800 θέσεων σε δύο επίπεδα, τον σουηδικό παιδότοπο Smaland, το καφέ εξόδου και το σουηδικό κατάστημα με αυθεντικά σουηδικά τρόφιμα, σνακς και ποτά. Αξίζει να σημειωθεί, οτι το βασικό εστιατόριο του καταστήματος, 350 θέσεων, είναι διαμορφωμένο βάσει ενός καινούργιου σχεδιασμού, που παραπέμπει σε ένα φωτεινό δάσος.

Ο νέος σχεδιασμός, εφαρμόζεται για πρώτη φορά, παγκοσμίως, στο κατάστημα ΙΚΕΑ του Κηφισού και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις των πρώτων επισκεπτών με την διαφορετική και ζεστή αισθητική του!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v