Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μνημόνιο Συνεργασίας ΣΒΒΕ –AIT

Υπογράφηκε μεταξύ του ΣΒΒΕ, που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Ι. Σταύρου και του Athens Information Technology (Α.Ι.Τ.), που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Π. Κόκκαλη, Εκτελεστικό Διευθυντή, Μνημόνιο Συνεργασίας.

Μνημόνιο Συνεργασίας ΣΒΒΕ –AIT
Υπογράφηκε την Πέμπτη 27 Μαρτίου μεταξύ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.), που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Ι. Σταύρου, Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο και του Athens Information Technology (Α.Ι.Τ.), που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Π. Κόκκαλη, Εκτελεστικό Διευθυντή, Μνημόνιο Συνεργασίας.

Οι δύο φορείς συμφωνούν να συνεργασθούν σε μία σειρά κοινών δράσεων με επίκεντρο τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ της επιτυχημένης επιχειρηματικότητας και της τεχνολογίας και βασικούς στόχους:

1. την ενίσχυση της εικόνας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των εταιρειών-μελών του ΣΒΒΕ σε όλες τις χώρες και τους τομείς που δραστηριοποιούνται
 
2. oι εταιρείες-μέλη μέσω των προνομίων, να παρέχουν σημαντικές ευκαιρίες εκπαίδευσης και επιμόρφωσης στο ανθρώπινο δυναμικό τους ή και στα παιδιά των εργαζομένων τους
Από την πλευρά του Athens Information Technology, o κ. Π. Κόκκαλης, Εκτελεστικός Διευθυντής, δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντική η συνεργασία με τον ΣΒΒΕ καθώς η υποστήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας του ΣΒΒΕ, θέτει ακόμη ψηλότερα τους στόχους για ανάπτυξη του έργου του ΑΙΤ.

Ο κ. Ι. Σταύρου, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΣΒΒΕ δήλωσε ότι το ΑΙΤ αποτελεί εξαιρετική πρωτοβουλία η οποία θα υποβοηθήσει τις επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος για την ανάπτυξη δράσεων καινοτομίας. Επιπλέον, θεωρεί ότι η εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων – μελών του ΣΒΒΕ στον τομέα των νέων τεχνολογιών θα αναβαθμίσει τα προσόντα τους και θα συμβάλλει με τον τρόπο αυτό καθοριστικά στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και στη βελτίωση υπαρχόντων, ανοίγοντας έτσι νέες αγορές για τις επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v