Stabilton: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας Stabilton αποφάσισε ο πρόεδρος του Χ.Α. Η εταιρία αντιμετωπίζει, αύριο Τετάρτη, πλειστηριασμό ακινήτου,αξίας 2,45 εκατ. ευρώ, με ”επισπεύδοντα” τη Γενική Τράπεζα.

Stabilton: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης
Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρίας Stabilton αποφάσισε ο πρόεδρος του Χ.Α., Παναγιώτης Αλεξάκης, κατόπιν και των στοιχείων που δημοσίευσε το euro2day.gr για πλειστηριασμό και άλλα αναγκαστικά μέτρα που βρίσκονται σε εξέλιξη εναντίον της εταιρίας.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Αλεξάκης αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης της Stabilton είναι:

α) Εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

β) Παρά το μεσολαβήσαν χρονικό διάστημα δεν έχει προβεί σε ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος της μη διακύμανσης της τιμής των κοινών μετοχών της.

γ) Μετά την πάροδο της σχετικής προθεσμίας δεν έχει δημοσιεύσει τη λογιστική κατάσταση της 31.3.2003, όπως άλλωστε συνέβη και για τις λογιστικές καταστάσεις της 30.6.2002 και της 30.9.2002, οι οποίες δημοσιεύθηκαν εκπρόθεσμα.

Σημειώνεται ότι η μετοχή της εταιρίας είναι από τον Δεκέμβριο του 2002 σε καθεστώς επιτήρησης.

Υπενθυμίζεται οτι η Stabilton αντιμετωπίζει πλειστηριασμό ακινήτου (του βιομηχανοστασίου της ΜΑΚΛΩ) εκτιμώμενης αξίας 2,45 εκατ. ευρώ, που θα ξεκινήσει με τιμή εκκίνησης το ήμισυ αυτής της αξίας, αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του euro2day.gr.

Κατα τις ίδιες πληροφορίες, πέραν της Γενικής Τράπεζας που είναι ο ”επισπεύδων”, στον πλειστηριασμό έχει αναγγελθεί και η Alpha Bank για ποσό άνω των 2,64 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v