Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεύτερο κατάστημα ΙΚΕΑ στην Αθήνα

To δεύτερο κατάστημα ΙΚΕΑ στην Αθήνα άνοιξε στις 10:00 σήμερα το πρωί τις πύλες του, στη Λ. Κηφισού 96.

Δεύτερο κατάστημα ΙΚΕΑ στην Αθήνα
To δεύτερο κατάστημα ΙΚΕΑ στην Αθήνα άνοιξε στις 10:00 σήμερα το πρωί τις πύλες του, στη Λ. Κηφισού 96.

Τέσσερα χρόνια μετά το άνοιγμα του πρώτου αθηναϊκού καταστήματος στην περιοχή του αεροδρομίου, η ΙΚΕΑ έρχεται από σήμερα ακόμα πιο κοντά στους κατοίκους της πρωτεύουσας και στο κέντρο της πόλης, σε ένα νέο χώρο 25.000 τ.μ. στη δυτική πλευρά του λεκανοπεδίου.

Το άνοιγμα του νέου καταστήματος σηματοδοτήθηκε από το κόψιμο ενός κορμού, τον παραδοσιακό τρόπο εγκαινίων των καταστημάτων ΙΚΕΑ, από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γιώργο Βλάχο και τον Πρέσβη της Σουηδίας στην Ελλάδα, κ. Marten Grunditz.

Το πρόγραμμα των εγκαινίων ξεκίνησε στις 8:00 το πρωί με το καθιερωμένο σουηδικό πρωινό για τους επίσημους προσκεκλημένους της ΙΚΕΑ, στο εστιατόριο του καταστήματος.

O Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Βλάχος και ο Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα, κ. Marten Grunditz τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης και ο κ. Anders Johnson, Director of IKEA Markets, ο οποίος επισκέφθηκε την Ελλάδα ειδικά για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος, αλλά και ο κ. Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος του Ομίλου FOURLIS.

Με το πέρας των ομιλιών, οι επίσημοι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων και ο Υπουργός Υγείας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του νέου καταστήματος. Μετά τον Αγιασμό, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και ο Σουηδός Πρέσβης έκοψαν, κατά το σουηδικό έθιμο, έναν κορμό δένδρου, αντί της καθιερωμένης κορδέλας, για να ανοίξει η πόρτα του καταστήματος.

Ο κ. Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιριών Fourlis, δήλωσε σχετικά: «Από το 2001 που εγκαινιάστηκε το πρώτο ελληνικό κατάστημα ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη, έχουμε αναπτύξει με το κοινό μία ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης, απόδειξη της οποίας είναι το νέο μας κατάστημα στην Κηφισό. Μέσα σε επτά χρόνια από την ίδρυσή της, η House Market A.E. λειτουργεί τρία καταστήματα στην Ελλάδα και ένα στη Κύπρο, και σχεδιάζει 8 νέα καταστήματα σε Ελλάδα και Βαλκάνια στα επόμενα 8 χρόνια».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v