Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιονική Ξεν/κή:Αύξηση τζίρου με την επαναλειτουργία

Σημαντική ενίσχυση παρουσιάζει ο κύκλος εργασιών της εταιρία Ιονική Ξενοδοχειακή στο πρώτο τρίμηνο, λόγω της επαναλειτουργίας του, εξακολουθώντας να παρουσιάζει ζημιές λόγω των υψηλών αποσβέσεων.

Ιονική Ξεν/κή:Αύξηση τζίρου με την επαναλειτουργία
Σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών της παρουσιάζει κατά το πρώτο τρίμηνο της χρήσης η εταιρία Ιονική Ξενοδοχειακή, σύμφωνα με σχετική επιστολή της προς τις χρηματιστηριακές αρχές, ενώ στα ίδια περίπου επίπεδα με πέρυσι διαμορφώθηκαν τα ζημιογόνα αποτελέσματά της.

Πιο συγκεκριμένα ο κύκλος εργασιών της εταιρίας ανήλθε στα 2048 χιλ. ευρώ έναντι 112 χιλ. ευρώ πέρυσι. Το καθαρό αποτέλεσμα προ φόρων, χρηματοοικονομικών εξόδων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθε στα 987 χιλ. ευρώ έναντι 931 χιλ. ευρώ πέρυσι, ενώ στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αποσβέσεις ανήλθαν στα 1327 χιλ. ευρώ έναντι 548 χιλ. ευρώ πέρυσι.

Ο Πρόεδρος της Ιονική Ξενοδοχειακή, κ. Γιάννης Σ. Κωστόπουλος δήλωσε: ”Το Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, ανακαινισμένο εκ βάθρων, είναι έτοιμο πλέον να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην πελατεία. Με την επανένταξη του Hilton Αθηνών στην ξενοδοχειακή αγορά των Αθηνών, οι προοπτικές της Εταιρίας, ενόψει μάλιστα και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, προβλέπονται θετικές.

Το Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών τέθηκε σε μερική επαναλειτουργία στις 11/2/2003 μετά από 15 μήνες διακοπής λειτουργίας, λόγω εργασιών ανακαινίσεως, με αποτέλεσμα τα οικονομικά μεγέθη να έχουν επηρεασθεί αναλόγως. Η δεύτερη φάση των εργασιών αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Ιουνίου 2003, ενώ όλες οι εργασίες θα έχουν περατωθεί εντός του τρέχοντος έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v