Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κωτσόβολος: Nέο Mega-Κωτσόβολος στην Πάτρα

Το δεύτερο κατάστημα Mega-Κωτσόβολος, το οποίο είναι προϊόν της συνεργασίας του ομίλου Κωτσόβολος με την πολυεθνική Dixon’s, εγκαινίαστηκε στις 29 Μαΐου 2003 στην Πάτρα.

Κωτσόβολος: Nέο  Mega-Κωτσόβολος στην Πάτρα
Στις 29 Μαΐου 2003 πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος Mega-Κωτσόβολος στην Πάτρα.

Το κατάστημα βρίσκεται στο νέο εμπορικό κέντρο της περιοχής Περιβόλας, λειτουργεί από τα τέλη Απριλίου και είναι το 57ο της αλυσίδας.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, το νέο αυτό κατάστημα είναι το δεύτερο που η εταιρία ονομάζει Mega για να δείξει τη διαφοροποίησή του από τα υπόλοιπα και είναι προϊόν της συνεργασίας του ομίλου Κωτσόβολος με τον πολυεθνικό κολοσσό Dixon’s. Το πρώτο Mega-Κωτσόβολος λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη.

Το κατάστημα εκτείνεται σε χώρο 2.500 τ.μ. και διαθέτει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων νέας τεχνολογίας, λευκών οικιακών συσκευών, συσκευών ήχου & εικόνας, μικροσυσκευών, air-condition, εντοιχιζόμενων συσκευών και επίπλων κουζίνας. Επίσης διαθέτει πληρέστατη γκάμα όλων των απαραίτητων αξεσουάρ και αναλωσίμων που χρειάζεται ο καταναλωτής.

Επισημαίνεται ότι το κατάστημα φιλοξενεί ένα ιδιαίτερα μεγάλο Shop In Shop ONE WAY, στο οποίο διατίθεται πλήρης γκάμα προϊόντων πληροφορικής, κινητής τηλεφωνίας, multimedia και video games.

Ο σχεδιασμός του ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στο merchandising και το category management, με αποτέλεσμα ο καταναλωτής πραγματικά να μπορεί να επιλέξει μόνος του από μια τεράστια ποικιλία σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και να έχει μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία βρισκόμενος μέσα στο κατάστημα.

Τέλος, σημειώνεται ότι το κατάστημα διαθέτει 28 άτομα προσωπικό, κατοίκους της Πάτρας, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν για 3 μήνες τόσο στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας όσο και στα καταστήματά της, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν πληροφόρηση και εξυπηρέτηση που αντιστοιχούν στα υψηλά πρότυπα της εταιρίας Κωτσόβολος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v