Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετρόλα:Διευκρινίσεις για σχέση ανταλλαγής με ΕΛΠΕ

Διευκρινίσεις αναφορικά με τη σχέση ανταλλαγής μετοχών που θα προκύψει από τη συγχώνευση έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Πετρόλα, τονίζοντας ότι δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα η τελική πρόταση.

Πετρόλα:Διευκρινίσεις για σχέση ανταλλαγής με ΕΛΠΕ
Διευκρινίσεις αναφορικά με τη σχέση ανταλλαγής μετοχών της Πετρόλα και της Ελληνικά Πετρέλαια έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η πρώτη.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι δεν έχει διαμορφωθεί ακόμη η πρόταση των διοικητικών συμβουλίων για τη σχέση ανταλλαγής των παλαιών μετοχών της Ελληνικά Πετρέλαια και της Πετρόλα με νέες μετοχές της ενιαίας εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια που θα προκύψει από τη συγχώνευση.

Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Πετρόλα, η πρόταση των διοικητικών συμβουλίων θα βασίζεται κατ’ αρχήν στη σχέση μεταξύ των αξιών των δύο εταιριών, όπως αυτή προκύπτει από τις αντίστοιχες χρηματιστηριακές αξίες των εταιριών, με αναφορά προς τις μέσες τιμές των μετοχών τους στο δωδεκάμηνο διάστημα που έληξε στις 29 Μαΐου 2003.

Τέλος, ο συγκεκριμένος αριθμός νέων μετοχών που θα αντιστοιχεί σε κάθε παλαιά μετοχή των συγχωνευόμενων εταιριών, σε συνδυασμό με την ονομαστική αξία της νέας μετοχής της ενιαίας εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια που θα προκύψει από τη συγχώνευση, θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικοί υπολογισμοί, οι διαδικασίες και οι προβλεπόμενοι έλεγχοι από ελεγκτικούς οίκους και ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v