Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Παράταση για εξόφληση λογαριασμών

Αναστολή των διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω μη εξόφλησης των λογαριασμών για το διάστημα της απεργίας, αποφάσισε η ΔΕΗ. Εν τω μεταξύ, ο ΔΕΣΜΗΕ ανακοίνωσε ότι σήμερα δεν απαιτούνται να γίνουν περικοπές φορτίου.

ΔΕΗ: Παράταση για εξόφληση λογαριασμών
Αναστολή των διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω μη εξόφλησης των λογαριασμών για το διάστημα της απεργίας και για το διάστημα που μεσολαβεί από τη λήξη της, χθες 20 Μαρτίου, μέχρι και τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008, αποφάσισε η ΔΕΗ, κατανοώντας -όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση- τις δυσκολίες των πελατών της που δημιουργήθηκαν από την πολυήμερη απεργία των εργαζομένων της .

Η εξόφληση των ανωτέρω ληξιπρόθεσμων λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως και τις 31 Μαρτίου 2008, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα παρέχεται στους πελάτες της ΔΕΗ η δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών ρεύματος ακόμη και μετά τη λήξη τους στα καταστήματα των ΕΛΤΑ και στα ΑΤΜs των συμβεβλημένων τραπεζών.

--- Δεν απαιτούνται περικοπές σήμερα, λέει το ΔΕΣΗΜΕ

Εξάλλου, ο ΔΕΣΜΗΕ ανακοίνωσε ότι μετά την λήξη των απεργιακών κινητοποιήσεων, σήμερα 21 Μαρτίου, επαρκές παραγωγικό δυναμικό τίθεται σταδιακά σε λειτουργία.

Ως εκ τούτου σήμερα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν απαιτείται να γίνουν περικοπές φορτίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v