Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Carlyle: Placement 2,8 εκατ. μετοχών του ΟΤΕ

Σε διάθεση 2.825.948 μετοχών ΟΤΕ προχώρησε χθες με το πρωί fund του Carlyle Group μέσω της Citigroup. Σύμφωνα με χρηματιστές τελείωσαν οι πωλήσεις των funds του Carlyle στον τίτλο του Οργανισμού.

Carlyle: Placement 2,8 εκατ. μετοχών του ΟΤΕ
Σε διάθεση 2,825.948 μετοχών ΟΤΕ μέσω της διαδικασίας του επιταχυνόμενου βιβλίου προσφορών προχώρησε χθες με το πρωί fund του Carlyle Group μέσω της Citigroup.

Η τιμή διάθεσης διαμορφώθηκε στα 17,84 ευρώ (discount 2% σε σχέση με την τιμή που διαπραγματευόταν εκείνη τη στιγμή ο ΟΤΕ),  ενώ το πακέτο πέρασε μέσω της EFG Eurobank ΑΧΕΠΕΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα funds του Carlyle πουλούσαν επιθετικά μετοχές του ΟΤΕ και κατά τις προηγούμενες συνεδριάσεις με αποτέλεσμα η μετοχή του Οργανισμού να πιεσθεί ιδιαίτερα κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης, φθάνοντας ως τα 18,20 ευρώ.

Εφόσον οι παραπάνω διασταυρωμένες από χρηματιστές και τραπεζίτες πληροφορίες ισχύουν τότε μέσω της χθεσινής διάθεσης ρευστοποιήθηκαν οι τελευταίες προς πώληση μετοχές από το Carlyle Group.

Αναφορικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν την Τετάρτη , όταν η μετοχή του ΟΤΕ κατέγραφε απώλειες μεγαλύτερες του 7%, και έκαναν λόγο για περιπλοκές στην συμφωνία MIG – Deutsche Telekom διαψεύδονται κατηγορηματικά τόσο από την MIG όσο και από τις τράπεζες που ενεργούν ως σύμβουλοι της Deutsche Telekom.

Χρ. Κίτσιος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v