Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφορά δωρεάν παγίου από Cosmote

Δωρεάν ένα μηνιαίο πάγιο για τον πρώτο λογαριασμό προσφέρει η Cosmote σε όλους τους νέους συνδρομητές της που θα εγγραφούν στα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου Cosmote  120 έως και 1000.

Προσφορά δωρεάν παγίου από Cosmote
Δωρεάν ένα μηνιαίο πάγιο για τον πρώτο λογαριασμό προσφέρει η Cosmote σε όλους τους νέους συνδρομητές της που θα εγγραφούν στα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου Cosmote  120 έως και 1000, καθώς και στα προγράμματα Cosmote Απεριόριστα 1, 2 και 3.
 
Η προσφορά ισχύει για όλες τις νέες ενεργοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα παραπάνω τιμολογιακά προγράμματα από τις 21 Μαρτίου έως και τις 12 Απριλίου 2008.

Με τη νέα προσφορά της Cosmote  το όφελος για τον πελάτη είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς κυμαίνεται από 22€ έως και 125€ (στα προγράμματα Cosmote  120 και Cosmote  1000 αντίστοιχα). Η προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα με κάθε νέα σύνδεση στα συγκεκριμένα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου της εταιρίας.

Καθώς για την Cosmote  κάθε πελάτης είναι μοναδικός, η εταιρία για μία ακόμα φορά επιβραβεύει την εμπιστοσύνη των πελατών της με ποιοτικές προτάσεις επικοινωνίας, προσιτές και φιλικές χρεώσεις, με άμεσο και ξεκάθαρο όφελος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v