Euroline:Ειδικός διαπραγματευτής η Marfin Ελληνική

Σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης τριετούς διάρκειας με την Marfin Ελληνική υπέγραψε η επενδυτική εταιρία Euroline. Η εφαρμογή της σύμβασης ξεκινά από την Δευτέρα 2 Ιουνίου 2003.

Euroline:Ειδικός διαπραγματευτής η Marfin Ελληνική
Σύμβαση ειδικού διαπραγματευτή με την Marfin Ελληνική ΑΧΕΠΕΥ υπέγραψε η εταιρία επενδύσεων Euroline, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της προς τις χρηματιστηριακές αρχές.

Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια τρία έτη, με δικαίωμα αζημίου καταγγελίας από οποιοδήποτε από τα συμβαλλόμενα μέρη μετά την παρέλευση ενός έτους.

Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης, η Marfin Ελληνική ΑΧΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α. εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εταιρίας ”Euroline Επενδυτική”. Για την υπηρεσία αυτή η Euroline θα καταβάλλει αμοιβή στην Marfin Ελληνική ΑΧΕΠΕΥ.

Επίσης, η Marfin Ελληνική ΑΧΕΠΕΥ πέραν της υπηρεσίας Ειδικής Διαπραγμάτευσης θα δύναται να παρέχει στην εισηγμένη εταιρία και τις υπηρεσίες παρακολούθησης και ανάλυση των μεγεθών της, την παροχή ενημέρωσης προς κάθε ενδιαφερόμενο για την ταυτότητα και τα μεγέθη της εταιρίας, και τη συμμετοχή στο πρόγραμμα προβολής της εταιρίας προς το επενδυτικό κοινό.

Επιπλέον, προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, η Marfin Ελληνική ΑΧΕΠΕΥ έχει συνάψει σύβαση με μέτοχο της Euroline Επενδυτικής, ήτοι την ”Maritime & Financial Investments Συμμετοχών”, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση του μετόχου να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreement) στο Χ.Π.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v