Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΠΡΟ: Διευκρινίσεις για επενδύσεις

Το Δ.Σ της Eurobank Properties ανέφερε ότι οι κατ' ιδίαν επενδύσεις στις οποίες θα προχωρήσει με χρήση των αντληθέντων κεφαλαίων από την ΑΜΚ, σύμφωνα με τις αποφάσεις των Γ.Σ. των μετόχων της 3/11/2007 και της 15/10/2007 δεν έχουν ακόμη πλήρως προσδιορισθεί αναφορικά με συγκεκριμένα ακίνητα.

ΕΥΠΡΟ: Διευκρινίσεις για επενδύσεις
Το Δ.Σ της Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ανέφερε ότι οι κατ' ιδίαν επενδύσεις στις οποίες θα προχωρήσει η εταιρεία με χρήση των αντληθέντων κεφαλαίων από την ΑΜΚ, σύμφωνα με τις αποφάσεις των Γ.Σ. των μετόχων της 3ης Σεπτεμβρίου 2007 και της 15ης Οκτωβρίου 2007 δεν έχουν ακόμη πλήρως προσδιορισθεί αναφορικά με συγκεκριμένα ακίνητα.

Ωστόσο, η στρατηγική της Εταιρείας για την επένδυση των αντληθέντων εσόδων παραμένει ως εξής: "Η Εταιρεία σκοπεύει να επενδύσει τα αντληθέντα έσοδα για την απόκτηση υψηλής εμπορικότητας χώρων γραφείων και καταστημάτων, αποθηκευτικών και βιομηχανικών χώρων σε τοποθεσίες υψηλής ή εν δυνάμει υψηλής εμπορικότητας και προβολής τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη με σκοπό να τα εκμισθώσει σε εταιρικούς μισθωτές υψηλού προφίλ, σύμφωνα με τη στρατηγική επενδύσεών της και σε συμμόρφωση με την κείμενη νομοθεσία".

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην ως άνω αναφερόμενη έκθεση, το Δ.Σ. της Εταιρείας δεσμεύτηκε για την παροχή των απαιτούμενων πληροφοριών κατά το χρόνο πραγματοποίησης των επενδύσεων καθώς και για την τήρηση όλων των κανονιστικών υποχρεώσεών της.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρεία ανακοινώνει την περαιτέρω υλοποίηση του επενδυτικού της σχεδίου δια της σύναψης στις 15 Μαρτίου 2008 σύμβασης αγοράς καταστήματος συνολικής επιφάνειας 543,10 τ.μ. έναντι συνολικού τιμήματος περίπου 8,6 εκατ. Δολαρίων. Το τίμημα που θα καταβληθεί θα προέρχεται από τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από την ανωτέρω πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

To ως άνω ακίνητο βρίσκεται επί της επί της Chervonoarmiyska 66-68 στο Κίεβο της Ουκρανίας και πρόκειται να μισθωθεί στην Universal Bank, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας EFG Eurobank Εργασίας Α.Ε. H εκτιμηθείσα αξία όπως προσδιορίστηκε στη σχετική έκθεση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών ανέρχεται σε περίπου 9,0 εκατ. Δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v