Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Στο στόχαστρο η αγορά της Κίνας

Iκανοποίηση για τις δραστηριότητες στη ΝΑ Ευρώπη εξέφρασε η διοίκηση της Intralot κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 2007. "Εξετάζει" επέκταση στην Κίνα.

Intralot: Στο στόχαστρο η αγορά της Κίνας
Την ικανοποίησή της για τις δραστηριότητες στη ΝΑ Ευρώπη εξέφρασε η διοίκηση της Intralot κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 2007 τονίζοντας παράλληλα ότι εξετάζει την επέκταση στην Κίνα.

Ο CEO της εταιρίας, K. Αντωνόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των δραστηριοτήτων στην Τουρκία τονίζοντας ότι αναμένει το νέο διαγωνισμό για το τουρκικό στοίχημα, που θα προκηρυχθεί το Μάρτιο του 2009.

Η εταιρία αναμένει επίσης τους όρους του διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση της λοταρίας στη γειτονική χώρα.

Σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητες στην Ιταλία ο κ. Αντωνόπουλος υπογράμμισε ότι λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών έχει ολοκληρωθεί μόνο το 60% του δικτύου. Ωστόσο εξέφρασε την άποψη ότι έως το τέλος του α΄ εξαμήνου το project θα έχει ολοκληρωθεί.

Αναφορικά με τη Μάλτα η διοίκηση χαρακτήρισε ώριμη την αγορά της χώρας εκτιμώντας ότι ίσως παρουσιαστούν ευκαιρίες στο μέλλον.

Ο κ. Αντωνόπουλος χαρακτήρισε την Intralot ως την ηγέτιδα δύναμη στο χώρο στην Ασία, ενώ επεξεργάζεται ένα σχέδιο επέκτασης στην αγορά της Κίνας.

Προέβλεψε ακόμη πως επεκτείνονται στην αγορά των ΗΠΑ, από όπου πιθανόν να υπάρξουν κάποια θετικά νέα.

Σε ό,τι αφορά το μέρισμα τόνισε ότι θα ανέλθει (συνολικά) στα 0,33 ευρώ, που αναλογεί σε μερισματική απόδοση της τάξεως του 3,1%, ήτοι αρκετά υψηλή για εταιρία ανάπτυξης (growth company).

Παράλληλα ο κ. Αντωνόπουλος «αποκάλυψε» ότι θα ανακοινώσει αναλυτικές εκτιμήσεις (guidance) στη Γενική Συνέλευση των μετοχών στις 6 Μαΐου.

Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι ο κ. Αντωνόπουλος διέψευσε δημοσιεύματα που ήθελαν την Intralot να συμμετέχει σε consortium το οποίο θα καταθέσει πρόταση εξαγοράς της Nova.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v