Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλογοσκούφης: Διαπραγματεύσεις ζητά η D T

Επίσημο «αίτημα» έναρξης διαπραγματεύσεων για συμφωνία μετόχων μεταξύ ελληνικού δημοσίου και της Deutsche Telekom κατέθεσε η γερμανική εταιρία, σύμφωνα με δηλώσεις του Γ. Αλογοσκούφη, μεταδίδει το Thomson Financial.

Αλογοσκούφης: Διαπραγματεύσεις ζητά η D T
Επίσημο «αίτημα» έναρξης διαπραγματεύσεων για συμφωνία μετόχων μεταξύ ελληνικού δημοσίου και της Deutsche Telekom κατέθεσε η γερμανική εταιρία, σύμφωνα με δηλώσεις του Γ. Αλογοσκούφη κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Κοινοβούλιο, μεταδίδει το Thomson Financial.

Πηγές προσκείμενες στον Υπουργό Οικονομίας σχολίαζαν ότι ο διάλογος θα περιλαμβάνει θέματα που αφορούν τον έλεγχο του management, στρατηγικά θέματα για το μέλλον του Οργανισμού αλλά και παραμέτρους που θα αφορούν την εθνική ασφάλεια.

Οι συζητήσεις θα περιλαμβάνουν προφσνώς και έγκριση από τη διυπουργική επιτροπή ώστε να μπορεί η Deutsche Telekom να αυξήσει το ποσοστό της στον ΟΤΕ πάνω από το 20%.

Ο Υπουργός Οικονομίας υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πως η όποια συμφωνία με τη γερμανική εταιρία θα πρέπει να κυρωθεί από Κοινοβούλιο. Πολιτικοί αναλυτές τόνισαν στο Thomson Financial ότι η κύρωση της όποιας συμφωνίας από το Κοινοβούλιο είναι τυπικό θέμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v