Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρέμβαση Βαρδή Βαρδινογιάννη για ΕΛΠΕ-Petrola

”Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης είναι για ιδιωτικοποιήσεις. Καμιά φορά όμως μας εκπλήσσει και με κρατικοποιήσεις”, δήλωσε σήμερα ο Βαρδής Βαρδινογιάννης στη γ.σ. της Motor Oil, κληθείς να σχολιάσει τη φημολογία για επικείμενη συγχώνευση ΕΛΠΕ-Petrola.

Παρέμβαση Βαρδή Βαρδινογιάννη για ΕΛΠΕ-Petrola
Τη δυσφορία του για τα σενάρια της εξαγοράς της Petrola από τα ΕΛΠΕ εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος της Motor Oil, Βαρδής Βαρδινογιάννης.

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης της επιχείρησης, ο κ. Β. Βαρδινογιάννης σημείωσε: ”Το θέμα είναι πολιτικό και όχι επιχειρηματικό. Εξαρτάται από την κυβέρνηση της Ελλάδας. Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης είναι για ιδιωτικοποιήσεις. Καμιά φορά όμως μας εκπλήσσει και με κρατικοποιήσεις”.

Αργότερα και στο περιθώριο της συνέλευσης, ο κ. Βαρδινογιάννης δεν ξεκαθάρισε αν προτίθεται να προσφύγει στα κοινοτικά όργανα στην περίπτωση που προκύψει θέμα συγκέντρωσης, ενώ σε ερώτηση για το αν θα ενδιέφερε την ίδια την Motor Oil να εξαγοράσει Πετρόλα, παρατήρησε ότι ”δεν μας ενδιαφέρει, αφού δεν υπάρχει διυλιστήριο, αλλά μόνο αποθηκευτικοί χώροι. Αποθηκευτικούς χώρους έχουμε”.

Η γενική συνέλευση καθόρισε την τιμή του μερίσματος για τη χρήση του 2002, η οποία ανέρχεται σε 0,50 λεπτά ανά μετοχή.

Σταμάτης Ζησίμου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v