Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

European Profiles (Q&R):Εργο 2,9 εκ. ευρώ σε Ρωσία

Η European Profiles, μέλος του ομίλου της Quality & Reliability, κέρδισε μετά από διαγωνισμό της επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης έργο στη Ρωσία, προϋπολογισμού 2,9 εκατ. ευρώ και διάρκειας 30 μηνών.

European Profiles (Q&R):Εργο 2,9 εκ. ευρώ σε Ρωσία
Η εταιρία συμβούλων European Profiles, μέλος του Ομίλου της Quality & Reliability, κέρδισε τον διαγωνισμό της επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το έργο ”Τεχνική βοήθεια για τη λειτουργία των περιφερειακών γραφείων προώθησης του Τacis στη Ρωσική Ομοσπονδία”, προϋπολογισμού 2,9 εκατ. ευρώ και διάρκειας 30 μηνών.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρία υπογραμμίζει το γεγονός ότι συμμετείχε μόνη της στον διαγωνισμό αυτό, αντιμετωπίζοντας επτά κοινοπραξίες που σύστησαν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβούλων από οκτώ χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το αντικείμενο του έργου είναι η παροχή τεχνικής βοήθειας στις περιφέρειες της Ρωσίας για σχεδιασμό και προώθηση προγραμμάτων που θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα Tacis της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για τον σκοπό αυτό έχουν ιδρυθεί και λειτουργούν ειδικά γραφεία σε επτά περιφέρειες της Ρωσίας (Αγία Πετρούπολη, Κάλινγκραντ, Ν. Νόβγκοροντ, Νοβοσιμπίρσκ, Ροστόβ Ντον, Εκατερίνμπουργκ, Πετροζαβόντσκ), ενώ στο πλαίσιο του νέου έργου θα ιδρυθούν άλλα δύο.

Η European Profiles ήταν επικεφαλής της κοινοπραξίας που υλοποίησε την προηγούμενη φάση του έργου και η αποτελεσματικότητά της σ’ αυτή συνέβαλε αναμφισβήτητα στην επιτυχία της στον νέο διαγωνισμό.

Κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του νέου έργου αναμένεται να σχεδιαστούν και εγκριθούν τουλάχιστον 100 αναπτυξιακά προγράμματα που θα υλοποιηθούν στις περιφέρειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Επισημαίνεται ότι η European Profiles αποτελεί τη βασική επιχειρησιακή μονάδα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών του ομίλου Q&R με μεγάλο αριθμό έργων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, ενώ έχει προχωρήσει και στην υλοποίηση έργων τεχνικής βοήθειας στην Ανατολική Ευρώπη και στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v