Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Defense:Νέες συμβάσεις με Namsa-Raytheon

Δύο νέες εξαγωγικές συμβάσεις ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων με τη RAYTHEON και τη NAMSA υπέγραψε η INTRACOM Defense Electronics. 

Intracom Defense:Νέες συμβάσεις με Namsa-Raytheon
Η INTRACOM Defense Electronics, η μεγαλύτερη εταιρία ανάπτυξης και παραγωγής αμυντικών ηλεκτρονικών συστημάτων στην Ελλάδα, υπέγραψε δύο νέες εξαγωγικές συμβάσεις με τη RAYTHEON και τη NAMSA (NATO Maintenance and Supply Agency), το ύψος των οποίων στην αρχική τους φάση ανέρχεται σε $ 1,5 εκατ.

Η εταιρία θα κατασκευάσει και θα αναπτύξει το λογισμικό του σταθμού ελέγχου για το ναυτικό αντιπυραυλικό σύστημα εγγύς υποστήριξης PHALANX της RAYTHEON, ενώ θα αναπτύξει επίσης και τις απαραίτητες υποδομές ελέγχου των ηλεκτρονικών μονάδων του συστήματος. Η παραπάνω συμφωνία διευρύνει τη συνεργασία των δύο εταιριών στο σχετικό πρόγραμμα και ανανεώνει την εμπιστοσύνη της RAYTHEON στην τεχνογνωσία και στην εξειδίκευση της INTRACOM Defense Electronics, ενώ θέτει τις βάσεις για την υπογραφή σύμβασης πλαισίου, η οποία θα καλύψει τις απαιτήσεις παραγωγής των συστημάτων PHALANX σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όσον αφορά στη σύμβαση με τη NAMSA, η INTRACOM Defense Electronics ανέλαβε, κατόπιν διαγωνισμού, την επιθεώρηση και επισκευή των ενεργοποιητών κίνησης (actuators) των εκτοξευτών των αντιαεροπορικών συστημάτων PATRIOT που βρίσκονται στην Ευρώπη. Η συμφωνία - επέκταση της ισχύουσας σύμβασης πλαισίου, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εταιρία, καθώς δημιουργεί σοβαρή προοπτική για την ανάληψη λειτουργίας στην Ελλάδα, της ολοκληρωμένης υποδομής εργοστασιακής υποστήριξης (Depot Level Maintenance) των αντιαεροπορικών συστημάτων PATRIOT που σχεδιάζει να αναπτύξει η NAMSA.

Με τις δύο παραπάνω συμβάσεις ενισχύεται ακόμη περισσότερο η διεθνής δραστηριότητα της INTRACOM Defense Electronics, οι εξαγωγές της οποίας το 2007 ξεπέρασαν το 65% του κύκλου εργασιών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v