Σαραντόπουλος:Εκμίσθωση καταστήματος στην Α-Β

Στην ενοικίαση καταστήματος που διαθέτει στον Πειραιά προχώρησε η εταιρία Κυλινδρόμυλοι Σαραντόπουλος στην Άλφα-Βήτα Βασιλόπουλος έναντι των 19.000 ευρώ μηνιαίως, προκειμένου η τελευταία να το χρησιμοποιήσει ως κατάστημα πώλησης ειδών τροφίμων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Σαραντόπουλος.

Σαραντόπουλος:Εκμίσθωση καταστήματος στην Α-Β
Κατάστημα της Κυλινδρόμυλοι Σαραντόπουλος που διαθέτει στον Πειραιά στην οδό Νικηταρά 14 ενοικίασε η Άλφα-Βήτα Βασιλόπουλος, προκειμένου να το χρησιμοποιεί ως κατάστημα πώλησης ειδών τροφίμων.

Ειδικότερα, η Κυλινδρόμυλοι Σαραντόπουλος
αναφέρει πως η εκμίσθωση έγινε για 12 χρόνια με δικαίωμα παράτασης. Εξάλλου, αναφέρεται πως το μηνιαίο μίσθωμα που θα εισπράττει η εταιρία για το α΄ έτος της μίσθωσης (1/6/2003-31/5/2004) ανέρχεται στο ποσό των 19.000,00 ευρώ, αναπροσαρμοζόμενο για κάθε επόμενο μισθωτικό έτος κατά ποσοστό 130% του μέσου ετήσιου ρυθμού αυξήσεως του τιμαρίθμου του τελευταίου δωδεκαμήνου.

Επισημαίνεται ότι πέραν του παραπάνω μηνιαίου μισθώματος η Κυλινδρόμυλοι Σαραντόπουλος ως εκμισθώτρια εισέπραξε από την Άλφα-Βήτα Βασιλόπουλος το ποσό των 1.070.000,00 ευρώ πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ (192.600,00 ευρώ).

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Η Κυλινδρόμυλοι Σαραντόπουλος αναφέρει πως τα έσοδα που θα προκύψουν από την εν λόγω μίσθωση, θα προσαυξήσουν ισόποσα τα οικονομικά μεγέθη και αποτελέσματά της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v