Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Προς νέα ομολογιακά δάνεια

Σε έκδοση ομολογιακού ή ομολογιακών δανείων, αδιευκρίνιστων ακόμη όρων, θα προχωρήσει η Alpha Bank, προκειμένου να συγκεντρώσει περί τα 8 δισ. ευρώ, σύμφωνα με αποφάσεις που έλαβε η επαναληπτική Γ.Σ. της τράπεζας το πρωί της Τρίτης.

Alpha Bank: Προς νέα ομολογιακά δάνεια
Την έκδοση ομολογιακού ή ομολογιακών δανείων από την τράπεζα ή εταιρία του ομίλου αποφάσισε το πρωί η επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Alpha Bank.

Τα δάνεια θα είναι ανταλλάξιμα ή μετατρέψιμα, μειωμένης ή μη εξασφάλισης, σε ευρώ ή σε συνάλλαγμα, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Το συνολικό ύψος του δανείου ή των δανείων που θα συναφθούν θα φτάνει μέχρι τα 8 δισ. ευρώ.

Το Δ.Σ. της τράπεζας εξουσιοδοτήθηκε για πέντε χρόνια για τη ρύθμιση θεμάτων που αφορούν τις εκδόσεις των εν λόγω δανείων.

Επίσης, η επαναληπτική Γ.Σ. αποφάσισε την επέκταση των δικαιωμάτων προαίρεσης και σε διευθυντικά στελέχη των εταιριών του ομίλου, ενώ όπως έκανε γνωστό ο κ. Κωστόπουλος, σύντομα (σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr στις 24 Ιουνίου) θα συγκληθεί νέα έκτακτη Γ.Σ. για να εγκρίνει τον νέο οργανισμό προσωπικού της Alpha Bank.

Όπως τόνισε απευθυνόμενος στους μετόχους ο πρόεδρος της τράπεζας, με την ενοποίηση των καθεστώτων του προσωπικού της Ιονικής και της Alpha ολοκληρώνεται και η συγχώνευση των δύο τραπεζών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v