Lamda: Εγκανιάστηκε το νέο κτήριο του ΕΔΟΕΑΠ

Την πεποίθηση πως η μετεγκατάσταση του ΕΔΟΕΑΠ στο νέο κτήριο επί της οδού Σισίνη θα σηματοδοτήσει μια νέα περίοδο στήριξης της δημοσιογραφικής οικογένειας εξέφρασε η Lamda Development, που ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του κτηρίου, στη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων.

Lamda: Εγκανιάστηκε το νέο κτήριο του ΕΔΟΕΑΠ
Με αφορμή την τελετή εγκαινίων του κτηρίου επί της οδού Σισίνη, το οποίο αποτελεί τη νέα έδρα του ΕΔΟΕΑΠ (Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης), ο όμιλος εταιριών της LAMDA Development που ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του κτηρίου, απευθύνει τις θερμότερες ευχές του στον Οργανισμό και τα μέλη του.

Επιπλέον, εκφράζει την πεποίθηση πως η μετεγκατάσταση του Οργανισμού στο κτήριο αυτό θα σηματοδοτήσει μία νέα περίοδο στήριξης της δημοσιογραφικής οικογένειας.

Το κτήριο ”Σισίνη 18” αναπτύχθηκε από τη LAMDA Estate Development, (100% θυγατρική του Ομίλου εταιριών της LAMDA Development) και πωλήθηκε στον ΕΔΟΕΑΠ το Φεβρουάριο του 2002. Περιλαμβάνει χώρους συνολικής επιφάνειας 5.000 τ.μ. και αποτελείται από ισόγειο και έξι ορόφους, με τρία επίπεδα υπόγειων χώρων στάθμευσης.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του πραγματοποιήθηκαν με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, με αποτέλεσμα το ”Σισίνη 18” να συνδυάζει μοντέρνα σχεδίαση και λειτουργικότητα, με πρόσοψη από πλήρως μονωμένο αλουμίνιο και γυαλί και μέγιστη ασφάλεια, εξαιτίας της αντισεισμικής του κατασκευής.

Επιπλέον, προσφέρει ιδιαίτερα εύκολη πρόσβαση, εφόσον βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο ξενοδοχείο Athens Hilton, σε πολύ μικρή απόσταση από το σταθμό του μετρό ”Μέγαρο Μουσικής” και τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σήμερα, το κτήριο στεγάζει πρότυπα ιατρεία και εργαστήρια, τα οποία προσφέρουν στους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ ολοκληρωμένες και έγκυρες ιατρικές υπηρεσίες και είναι στελεχωμένα με άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Στο κτήριο στεγάζονται επίσης και τα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών του ΕΔΟEAΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v