Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ούτε η Petrola διαψεύδει τα περί deal με ΕΛΠΕ

Επιφυλάσσεται να απαντήσει στο μέλλον η Petrola για τα δημοσιεύματα του Τύπου που κάνουν λόγο για πιθανή επικείμενη εξαγορά της από τα Ελληνικά Πετρέλαια, σύμφωνα με επιστολή της εταιρίας προς το Χ.Α.

Ούτε η Petrola διαψεύδει τα περί deal με ΕΛΠΕ
Ούτε η Petrola διαψεύδει τα δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος που κάνουν λόγο για επικείμενη εξαγορά της από τα Ελληνικά Πετρέλαια, αλλά ”επιφυλάσσεται να απαντήσει στο μέλλον”.

Ετσι, μετά τη χθεσινή δήλωση του προέδρου των ΕΛ.ΠΕ., Γ. Μωραΐτη ότι ”δεν έχουμε κανένα στοιχείο που να μας επιτρέπει να επιβεβαιώσουμε τα δημοσιεύματα”, σήμερα, η Petrola με επιστολή της προς τος Χ.Α., για το συγκεκριμένο θέμα, σημειώνει ότι ”δεν συντρέχει περίπτωση γνωστοποιήσεως γεγονότος σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 4 της υπ’αριθμ. 5/204/14.11.2000 αποφάσεως της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

”Ως προς τις φήμες που περιλαμβάνονται σε διάφορα δημοσιεύματα στον Τύπο, επιφυλασσόμεθα να προβούμε σε σχετική ανακοίνωση σε μεταγενέστερο χρόνο, σύμφωνα με το άρθρο 5 της ανωτέρω αποφάσεως της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς”, αναφέρει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v