Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Mέρισμα 0,05 ευρώ ανά μετοχή

Τη διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ ανά μετοχή, ενέκρινε σήμερα η ετήσια γενική συνέλευση της Αλουμύλ Μυλωνάς. Από την Τρίτη 17 Ιουνίου 2003, οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσεως 2002.

Αλουμύλ: Mέρισμα 0,05 ευρώ ανά μετοχή
Τη διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ ανά μετοχή, ενέκρινε η ετήσια γενική συνέλευση της Αλουμύλ Μυλωνάς η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα 21 Μαΐου 2003, με ποσοστό συμμετοχής 73,13% των μετόχων.

Το μέρισμα είναι αυξημένο κατά 184% σε σχέση με το μέρισμα χρήσης 2001 και δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας στη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. την Παρασκευή, 13 Ιουνίου του 2003.

Από την Τρίτη 17 Ιουνίου 2003, οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσεως 2002, ενώ η πληρωμή του μερίσματος θα ξεκινήσει από τις 1η Ιουλίου του 2003.

Σημειώνεται ότι κατά τη γ.σ. εκλέχθηκε νέο, διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο.

Οι εκλεγόμενοι είναι: Γεώργιος Αλεξάνδρου Μυλωνάς, Ευαγγελία Αλεξάνδρου Μυλωνά, Αλέξανδρος Γεωργίου Μυλωνάς, ως εκτελεστικά μέλη του διοικητικού οργάνου, Σπυρίδων Νικολάου Φρόνιμος και Αναστάσιος Χρήστου Αλεξανδρίδης ως μη εκτελεστικά και ανεξάρτητα μέλη του διοικητικού οργάνου και ο καθηγητής Γεώργιος Δουκίδης ως μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού οργάνου.

Ειδικότερα, σημειώνεται ότι δεν λήφθηκε απόφαση αγοράς ιδίων μετοχών.

Τέλος, σημειώνεται ότι στην γ.σ. τονίστηκε ότι η εταιρία βρίσκεται στη διαδικασία άρσης του συνόλου των υποθηκών και προσημειώσεων επί των παγίων περιουσιακών στοιχείων, συνολικού ύψους 14,32 εκατ. ευρώ.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v