Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Εγκατάσταση συστήματος στην NGP PACK

Η Quality & Reliability, μέλος του ομίλου Πουλιάδη, εγκατέστησε το πληροφοριακό σύστημα Οrama ERP στην εταιρία NGP PACK, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της συσκευασίας αγροτικών προϊόντων.

Q&R: Εγκατάσταση συστήματος στην NGP PACK
Το Πληροφορικό σύστημα ORAMA ERP, εγκατέστησε στην εταιρία NGP PACK η Quality & Reliability.

Η εταιρία NGP PACK εδρεύει στην Ιεράπετρα της Κρήτης και δραστηριοποιείται στον τομέα της συσκευασίας αγροτικών προϊόντων από ιδρύσεώς της, το 1997. Αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα μεγάλους οίκους υλικών συσκευασίας του εξωτερικού.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, τα τελευταία χρόνια η NGP PACK αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, έχοντας επιτύχει την επέκταση των δραστηριοτήτων της και καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων συσκευασίας και αναλωσίμων υλικών, με τα οποία προμηθεύει όλον τον Ελλαδικό χώρο.

Σημειώνεται, ότι με την εγκατάσταση του Πληροφορικού Συστήματος ORAMA ERP, η NGP PACK στοχεύει στο να επιτύχει την καλύτερη δυνατή οργάνωση της δραστηριότητας και λειτουργίας της.

Τα υποσυστήματα του ORAMA ERP, θα εγκατασταθούν στα κεντρικά γραφεία της NGP PACK που βρίσκονται στην Ιεράπετρα στην Κρήτη, το δε υποκατάστημα που βρίσκεται στην Έδεσα θα είναι ON LINE συνδεδεμένο, μέσω μισθωμένης γραμμής.

Τα υποσυστήματα περιλαμβάνουν: Γενική και Αναλυτική Λογιστική, Διαχείριση Αποθεμάτων (Κύκλωμα Αποθήκης), Διαχείριση Αγορών (Εγχώριες και Κύκλωμα Εισαγωγών), Διαχείριση Προμηθευτών, Διαχείριση Παγίων, Διαχείριση Εισπράξεων, όλο το κύκλωμα Πωλήσεων, καθώς και την Διαχείριση και Κοστολόγηση της Παραγωγής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v