Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Comm Group: Με ειδικό διαπραγματευτή από 26 Μαΐου

Στην αύξηση της εμπορευσιμότητας και στη μεγαλύτερη ρευστότητα της μετοχής στοχεύει η κίνηση της Comm Group να τοποθετήσει ως Ειδικό Διαπραγματευτή τη Marfin Ελληνική, από τη Δευτέρα 26 Μαΐου.

Comm Group: Με ειδικό διαπραγματευτή από 26 Μαΐου
Με Ειδικό Διαπραγματευτή τη Marfin Ελληνική θα διαπραγματεύεται από τη Δευτέρα 26 Μαΐου η μετοχή της Comm Group A.E. στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Με την τοποθέτηση Ειδικού Διαπραγματευτή (Market Maker), η διοίκηση της Comm Group στοχεύει στην αύξηση της εμπορευσιμότητας και στη μεγαλύτερη ρευστότητα της μετοχής, που θα έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό των έντονων διακυμάνσεων στην τιμή της μετοχής, εξασφαλίζοντας έτσι στους επενδυτές της (ιδιαίτερα τους μικρούς) τον σχεδόν μηδενικό κίνδυνο εγκλωβισμού.

Σημειώνεται ότι το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ που εκδίδει η Comm Group βρίσκεται στη διαδικασία εγγραφής των παλαιών μετόχων (από τις 14 Μαΐου), η οποία και λήγει στις 2 Ιουνίου 2003.

Τα αποτελέσματα από την έκδοση του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου, αλλά και από την έναρξη της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εκτιμάται από την εταιρία ότι θα αποτυπωθούν με ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο στην πορεία και τις προοπτικές της Comm Group στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v