Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Στην ING το 50,1% της ING-Πειραιώς ΑΕΠΕΥ

Σε θυγατρική της ING διέθεσε η Τράπεζα Πειραιώς το 50,1% της ING - Πειραιώς ΑΕΠΕΥ, πρώην Πειραιώς ΑΕΠΕΥ, στο πλαίσιο της εκτέλεσης της Συμφωνίας Στρατηγικής Συνεργασίας (Strategic Alliance Agreement).

Σε θυγατρική της ING διέθεσε η Τράπεζα Πειραιώς το 50,1% της ING - Πειραιώς ΑΕΠΕΥ, πρώην Πειραιώς ΑΕΠΕΥ, στο πλαίσιο της εκτέλεσης της Συμφωνίας Στρατηγικής Συνεργασίας (Strategic Alliance Agreement) μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς και της εταιρίας με την επωνυμία ”ING Continental Europe Holdings B.V.”.

Ειδικότερα, η Τράπεζα Πειραιώς στις 14/5/2003 πώλησε στην ολλανδική εταιρία Nationale-Nederlanden Levensverzekering Maatschappij N.V. το 40,1% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ING-Πειραιώς Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών (πρώην Πειραιώς Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών).

Εξάλλου, η συνδεδεμένη με την Τράπεζα Πειραιώς εταιρία Πειραιώς Πρακτορειακή Ασφαλιστικών Εργασιών Ανώνυμος Εταιρία στις 14/5/2003 πώλησε στην ολλανδική εταιρία Nationale-Nederlanden Levensverzekering Maatschappij N.V. το 10% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ING-Πειραιώς Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών (πρώην Πειραιώς Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v