Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηλέκτρα: Mέρισμα 0,10 ευρώ ανά μετοχή

Τη διανομή μερίσματος 0,10 ευρώ ανά μετοχή, ενέκρινε η σημερινή ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας Ηλέκτρα. Από την Δευτέρα 19 Μαΐου, η μετοχή θα διαπραγματεύεται στο ΧΑ, χωρίς το δικαίωμα λήψεως μερίσματος.

Ηλέκτρα: Mέρισμα 0,10 ευρώ ανά μετοχή
Την διανομή μερίσματος 0,10 ευρώ ανά μετοχή με δικαιούχους τους κατόχους μετοχών της εταιρίας στη λήξη της σημερινής συνεδρίασης του ΧΑ, 16 Μαΐου 2003, ενέκρινε η σημερινή ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας Ηλέκτρα.

Από την Δευτέρα 19 Μαΐου, η μετοχή θα διαπραγματεύεται στο ΧΑ, χωρίς το δικαίωμα λήψεως μερίσματος, ενώ το Δ.Σ. εξουσιοδοτήθηκε από την Γενική Συνέλευση να προβεί σε ανακοίνωση για την ημερομηνία και τον τρόπο καταβολής του μερίσματος.

Η γ.σ. ενέκρινε επίσης τον ισολογισμό μετασχηματισμού της 30/6/02 της θυγατρικής εταιρίας ”ΠΕΛΑ Α.Ε.”, η οποία συγχωνεύθηκε δια απορροφήσεως της, από την Ηλέκτρα και προχώρησε στην επικύρωση της τροποποίησης χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων ως και του οριστικού πίνακα αντληθέντων κεφαλαίων, που δημοσιεύτηκε την 28/02/03.

Τέλος, η γ.σ. επικύρωσε την εκλογή των νέων εκτελεστικών μελών του Δ.Σ. κ.κ. Δημητρίου Βούκα και Γεωργίου Λιακόπουλου σε αντικατάσταση αντιστοίχων παραιτηθέντων μελών Δ.Σ., καθώς και τη μεταφορά της έδρας της Ηλέκτρας στην Λεωφόρο Μεσογείων αριθμ. 2-4.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v