Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Συμφωνία συνεργασίας με την EMS

Υπεγράφη, συμφωνία συνεργασία της INTRACOM με τη ERICSSON MICROWAVE SYSTEMS για τη συμπαραγωγή του Ραντάρ Αντιπυροβολικού ARTHUR WLS. Η σύμβαση είναι τριετούς διάρκειας και ύψους 17,85 εκ. ευρώ.

Intracom: Συμφωνία συνεργασίας με την EMS
Η εταιρία INTRACOM, σύναψε συμφωνία με την ERICSSON MICROWAVE SYSTEMS για την συμπαραγωγή του Ραντάρ Αντιπυροβολικού ARTHUR WLS. Το ARTHUR είναι ένα αυτοκινούμενο σύστημα εντοπισμού θέσεων πυροβολικού, με μεγάλες δυνατότητες ευκινησίας και μικρό χρόνο ανάπτυξης. Επανδρώνεται από τριμελές πλήρωμα και περιλαμβάνει Ραντάρ Doppler, κλωβό δυο θέσεων εργασίας και τον απαιτούμενο τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό.

Η σχετική σύμβαση είναι ύψους 17,85 εκ. ευρώ και προβλέπει την κατασκευή, συναρμολόγηση και τελικό έλεγχο των συστημάτων στις εγκαταστάσεις της INTRACOM. Σύμφωνα με ανακοίνωση της INTRACOM, η υποδομή της και οι τεχνικές της δυνατότητες, της δίνουν την δυνατότητα για την κατασκευή ολοκληρωμένων συστημάτων στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα.

Το έργο εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος προμήθειας από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) Ραντάρ Αντιπυροβολικού, εκδόσεως τύπου ARTHUR WLS.



Η σύμβαση είναι τριετούς διάρκειας και επεκτείνει την καλή συνεργασία των δύο εταιρειών στο χώρο της Άμυνας. Η INTRACOM και η ERICSSON ήδη συνεργάζονται επιτυχώς σε προγράμματα της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως το πρόγραμμα Αερομεταφερόμενου Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης και Ελέγχου (ERIEYE) καθώς επίσης και στην προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v