Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αστήρ:Διακοπή λειτουργίας 2 μονάδων για ανακαίνιση

Τη διακοπή της λειτουργίας από 1ης Σεπτεμβρίου 2003 των ξενοδοχειακών μονάδων ”Αρίων Αστήρ Παλάς” και ”Ναυσικά Αστήρ Παλάς”, προκειμένου να ξεκινήσει μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα ανακαίνισης των μονάδων αυτών, ανακοίνωσε ο Αστέρας Βουλιαγμένης.

Αστήρ:Διακοπή λειτουργίας 2 μονάδων για ανακαίνιση
Τη διακοπή της λειτουργίας από 1ης Σεπτεμβρίου 2003 των ξενοδοχειακών μονάδων ”Αρίων Αστήρ Παλάς” και ”Ναυσικά Αστήρ Παλάς” προκειμένου να ξεκινήσει μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα ανακαίνισης των μονάδων αυτών, ανακοίνωσε ο Αστέρας Βουλιαγμένης.

Επίσης το πρόγραμμα προβλέπει την αναδιαμόρφωση των χώρων υποδοχής, τη δημιουργία μεγαλύτερου συνεδριακού κέντρου χωρητικότητας 1.000 ατόμων, κέντρου θαλασσοθεραπείας κ.λπ.

Εξάλλου, ανακοινώθηκε ότι στις 9 Μαΐου 2003 αποχώρησε από την εταιρία ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας κατά τη συνεδρίαση της 9/5/2003 εξέλεξε ως διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Ηρακλή Χορταριά, σύμβουλο διοικήσεως της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Παράλληλα το διοικητικό συμβούλιο εξέλεξε ως νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου τον κ. Χαρίλαο Τζαννετάκη, διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα εντεταλμένου συμβούλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v