Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Αύξηση 30% στις πωλήσεις το α΄ τρίμηνο 2003

Αύξηση των πωλήσεων άνω του 30% αναμένει ο ΟΠΑΠ για το α’ τρίμηνο του 2003 σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, επεσήμανε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος και Δ.Σ., Κ. Κοσκινάς. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 21 Μαΐου.

ΟΠΑΠ: Αύξηση 30% στις πωλήσεις το α΄ τρίμηνο 2003
Αύξηση των πωλήσεων άνω του 30% αναμένει ο ΟΠΑΠ για το α’ τρίμηνο του 2003 σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Η εκτίμηση-διευκρίνιση περιέχεται σε ανακοίνωση της εταιρίας προς το Χ.Α. με αφορμή δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου για το περιεχόμενο συνέντευξης Τύπου του προέδρου και Δ.Σ. του ΟΠΑΠ, Κ. Κοσκινά.

Ο ΟΠΑΠ θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα του α’ τριμήνου 2003 στις 21/5/2003, ενώ το απόγευμα της ίδια ημέρας θα ακολουθήσει conference call.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της καταπολέμησης του παράνομου στοιχήματος, οι προσπάθειες που καταβάλλονται προς την κατεύθυνση της περαιτέρω ενίσχυσης του θεσμού των Κρατικών Λοταριών και οι αρνητικές επιπτώσεις της εξάπλωσης των Προωθητικών Παιχνιδιών ιδιωτικών εταιρειών αποτέλεσαν τα βασικά ζητήματα που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την οποία παρέθεσαν από κοινού ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Λοταριών, κ. Reidar Norby Jr., ο πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Λοταριών, κ. Hans-Jurgen Reissiger, και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ, κ. Κ. Κοσκινάς.

Η συνέντευξη Τύπου δόθηκε στο πλαίσιο του Σεμιναρίου Αθλητικού Στοιχήματος που διοργανώνουν από κοινού η Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA) και η Ένωση Ευρωπαϊκών Λοταριών (ΕL), το οποίο φιλοξενείται από την ΟΠΑΠ Α.Ε. στο Divani Apollon Palace από τις 11 έως τις 14 Μαΐου 2003.

Ο οικοδεσπότης πρόεδρος κ. Κοσκινάς επεσήμανε ότι η ΟΠΑΠ έχει κινηθεί δικαστικά κατά εντύπου που διαφημίζει παράνομα εταιρία στοιχημάτων η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω του Διαδικτύου.

Από την πλευρά τους, οι πρόεδροι των δύο Ενώσεων, κ. Norby και Reissiger, επικεντρώθηκαν στις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να θωρακιστεί θεσμικά ο ρόλος των Κρατικών Λοταριών, υπογραμμίζοντας πως λειτουργούν ως κύριοι αρωγοί για την προώθηση κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών σκοπών, χωρίς να παραγνωρίζονται η διαφάνεια και η αξιοπιστία που παρέχει η Κρατική Λοταρία ως φορέας.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η αναφορά στη θετική πορεία της ΟΠΑΠ, η οποία αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο αθλητικό στοίχημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο και είναι πρότυπο ανάπτυξης, ενισχύοντας παράλληλα τον κοινωνικό ρόλο της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v