Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία FORTHcrs με τον όμιλο ΕΠΑΤΤ

Tην εμπορική συνεργασία της με τις εταιρίες του ομίλου Επιχειρήσεις Αττικής γνωστοποίησε η FORTHcrs, εταιρία μέλος του oμίλου FORTHnet, η οποία έχει αποκλειστικό αντικείμενο την τουριστική βιομηχανία.

Συνεργασία FORTHcrs με τον όμιλο ΕΠΑΤΤ
Tην εμπορική συνεργασία της με τις εταιρίες Superfast Ferries και Blue Star Ferries του ομίλου Επιχειρήσεις Αττικής γνωστοποίησε η FORTHcrs, εταιρία μέλος του oμίλου FORTHnet.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη συμφωνία προβλέπει την ηλεκτρονική διανομή των κρατήσεων και της έκδοσης εισιτηρίων για όλα τα δρομολόγια εξωτερικoύ της Superfast Ferries (Ελλάδα – Ιταλία, Βέλγιο – Σκοτία, Γερμανία – Φινλανδία), καθώς και για τα δρομολόγια της Blue Star Ferries στην Αδριατική Θάλασσα.

Μετά την πρόσφατη ολοκλήρωση των εργασιών διασύνδεσης και επικοινωνίας των συστημάτων των δύο εταιριών, έχει ήδη ξεκινήσει η ηλεκτρονική διανομή των κρατήσεων της Superfast Ferries από τα πρακτορεία που συνεργάζονται με το σύστημα διανομής της FORTHcrs και της Superfast Ferries.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι μέσω της συνεργασίας της με τον όμιλο Επιχειρήσεις Αττικής, η FORTHcrs επιτυγχάνει την πλήρη κάλυψη των γραμμών της ελληνικής ακτοπλοΐας που αφορούν στις υπηρεσίες κράτησης και έκδοσης εισιτηρίων και επεκτείνει σημαντικά τη δραστηριοποίησή της στον διεθνή χώρο και σε άλλες γραμμές εκτός των ορίων Ελλάδας-Ιταλίας.

Η FORTHcrs έχει αποκλειστικό αντικείμενο την τουριστική βιομηχανία και τα συστήματα on line κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων, και διαθέτει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Μέσω των υπηρεσιών αυτών διασυνδέονται τα συστήματα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιριών και άλλων παραγωγών ύλης, με αποτέλεσμα οι ταξιδιωτικοί πράκτορες να αποκτούν ενιαίο σύστημα για την κράτηση και έκδοση εισιτηρίων για διαφορετικές υπηρεσίες.

Τέλος, σημειώνεται ότι η διασύνδεση στο σύστημα διανομής κρατήσεων της FORTHcrs προσφέρει την ευκαιρία για συνδυασμένα δρομολόγια μέσω της ίδιας κράτησης, με ίδια ή διαφορετικά μέσα μεταφοράς, καθώς και συνδυασμό με κατάλυμα. Με αυτό τον τρόπο, όλα τα τουριστικά γραφεία θα μπορούν να συνεργάζονται με διαφορετικές εταιρίες μεταφορών και άλλων υπηρεσιών, διευρύνοντας σημαντικά το πεδίο των δραστηριοτήτων τους.

Με το ενιαίο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων (OpenSeasTM), η FORTHcrs παρέχει στις ακτοπλοϊκές εταιρίες τη δυνατότητα πώλησης εισιτηρίων και υλοποίησης κρατήσεων με τον πλέον άμεσο και απλό τρόπο μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων πρακτορείων ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φέτος θα λειτουργήσει για πρώτη φορά και η εφαρμογή διανομής κρατήσεων για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια που αναπτύσσει η FORTHcrs για να καλύψει τις ανάγκες του συγκεκριμένου χώρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v